Öne Çıkanlar Ayhan Işık Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Azra Akın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Londra restoran Fıccın Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Türk markası Barrus Londra Milano italya Almanyanın Hanau

Arabeskin usta isimlerinden Cansever, Şeytan Diyor Ki ile gençleri peşinden sürüklemeye başladı

Cansever'in Geçtiğimiz aylarda müzikseverlerle buluşturduğu Şeytan Diyor Ki adlı çalışması Youtube Top 100 Songs Turkey oynatma listesinde 17. sıraya yerleşti!

- Bu haber 520 kez okundu.

Arabeskin usta isimlerinden Cansever, Şeytan Diyor Ki ile gençleri peşinden sürüklemeye başladı

Yaptığı şarkılarla her dönem çok konuşulan isimlerden biri olan Cansever yeni şarkılarıyla genç kitleye hitap etmeye devam ediyor. Şeytan Diyor Ki ve Aç Kapıyı Ben Geldim adlı çalışması Tiktok üzerinde paylaşım rekorları kırdı. Şeytan Diyor ki adlı çalışması Tiktok üzerinde fenomen olmasının ardından Youtube'da "Top 100 Songs Turkey" oynatma listesinde de 17. sıraya yerleşti! Cansever şarkısının Youtube Türkiye'de dinlenen en popüler 100 şarkı listesinde yer almasıyla ilgili; "Gençler yeni şarkılarımızı çok beğendi ve bize destek vererek bu listelere girmemizi sağladı. Herkese çok teşekkür ediyorum yakında arabesk albümümle sizlerle olacağım" ifadelerine yer verdi.

Cansever geçtiğimiz aylarda Samara, Kobra Murat ve DJ Yılmaz ile beraber Ramdika adlı bir roman havasını da müzikseverlerle buluşturdu ve klibi kısa zamanda milyonlarca izlemeye ulaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.