Öne Çıkanlar Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri 3D yazıcıda Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla İrlanda Bodrumda Ortakent Kazablanka Palestine Action Fikri Ataoğlu Türkçe İsrail Hamas Diş sorunu Londrada Cumhuriyetin Asylum

Atatürk'ün okuduğu Nutuk'taki konuşmalarını DJ Mahmut Görgen müzik projesi haline getirdi

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 6 gün 6 saatte okuduğu Nutuk'taki konuşmasının bazı kısımları DJ Mahmut Görgen tarafından bir müzik projesi haline getirildi.

- Bu haber 114 kez okundu.

Atatürk'ün okuduğu Nutuk'taki konuşmalarını DJ Mahmut Görgen müzik projesi haline getirdi

Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 'Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır' şeklindeki sözün kendisini harekete geçirdiğini ve bir şeyler yapması gerektiğini düşündürdüğünü ifade eden Görgen, 'Ulu Önderimiz Atatürk’ün 6 gün ve 6 saatte okumasını tamamladığı Nutuk, tüm muhaliflerine ve tarihe bir meydan okumadır. Gençliğe Hitabe ile biten Nutuk hem bir vasiyet hem de bir yol haritasıdır' dedi.Görgen: "Ulu önderimiz Atatürk, Nutuk'taki hitaplarıyla geçmiş dönemde yaşanan sıkıntıların yinelenmemesi amacıyla Türk milletinin istikbali olan gençlere yani bizlere hayati öğütlerde bulunmuştur. Ben de bu öğütlerden yola çıkarak Türk gençliği olarak ilk ödevimizin Türk istiklal ve cumhuriyetini sonsuza kadar korumak ve savunmak olduğunu hiç kimsenin unutmaması için böyle bir proje hazırladım. Projenin tüm gelirlerini ise Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağım." ifadelerine yer verdi.
Mahmut Görgen tarafından müzik projesi olarak yayınlanan NUTUK, tüm dijital platformlarda yayınlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.