Öne Çıkanlar Wimbledon Bilal Özcan Turgay Evren Kürt müziği Venedik Film Konkurt MODELS DİZİSİ Engin Nurşani kimdir Sosyete hanımları Japon modacı Kenzo Kenzo markası Simay Rasimoğlu Patara Antik Kenti Ayhan Işık Victorias Secret Erdal Beșikcioğlu Pink Cemal Reşit Rey Konser Salonu Antalya Altın Portakal Film Festivali jurisi Leyla Boztaş

Ayçam bu yaz Dön Hadi ile hit olacak

Son dönemlerde yaptığı şarkılarla öne çıkan Seda Sayan'ın yeğeni Ayçam yaza harika bir giriş yaptı. Söz ve Müziği Sertan Güçlü imzası taşıyan şarkı yazın hitlerinden biri olmaya aday.

- Bu haber 164 kez okundu.

Ayçam bu yaz Dön Hadi ile hit olacak

İlk solo projesini hazırlayan Ayçam "Dön Hadi" ile müzikseverlerle buluştu. Bodrum'da lüx bir villada çekilen "Dön Hadi"nin klibinde Ayçam'a profesyonel bir dans ekibi eşlik etti. Aranjesinde Cem Özgür ile Onur Aşar imzası bulunan şarkının Mix & Masteringini ise Buğra Kunt yaptı.Ayçam yeni şarkısıyla ilgili: "Uzun zamandır üzerinde çalıştığım ve herkesin beğeneceğinden emin olduğum şarkımı müzikseverlerle buluşturduğum için çok heyecanlıyım. Dinleyen herkesin çok beğeneceğini düşünüyorum." ifadelerine yer verdi.Zindan Müzik Yapım etiketiyle tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluşan Dön Hadi, video klibiyle de NetD youtube kanalında..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.