Öne Çıkanlar Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Milano italya Almanyanın Hanau Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla LAMBO İrlanda

DÜNYACA ÜNLÜ TOP MODEL CARMEN KASS TÜRK TOP MODELLERİ SEÇMEK İÇİN TÜRKİYE’YE GELİYOR.

Dünyaca ünlü top model Carmen Kass dünyanın en ünlü top modellerinin keşfedildiği, en prestijli yarışması “Elit Model Look “yarışmasının Türkiye ayağı için 01 Kasım 2021 tarihinde İstanbul’a geliyor.

- Bu haber 223 kez okundu.

DÜNYACA ÜNLÜ TOP MODEL CARMEN KASS TÜRK TOP MODELLERİ SEÇMEK İÇİN TÜRKİYE’YE GELİYOR.

Elit Model New York ajansı ve Daman Model Türkiye iş birliğiyle yapılan “Elit Model Look Turkey” için Elit Model ajansının özel jürisi ile birlikte ünlü top model Carmen Kass jüri koltuğuna oturarak Türkiye’nin dünyaya açılacak en iyi erkek ve kadın modellerini seçecek. Yarışmada birinci olacak kadın ve erkek modeller New York, Paris, İtalya, İspanya gibi moda kentlerinde bulunan Elit Model ajanslarıyla çalışma imkanını yakalayarak dünyaya açılma fırsatını yakalayacak.https://www.elitemodellook.com/tr/tr/participate/index.htm  Linkinden Elit Model New York ajansı üzerinden   yapılıyor. Elit Model Look Turkey yarışması İlk 24 saatte 1000 başvuru alarak rekora imza attı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.