Öne Çıkanlar Harcandıkça Gökay Kalaycıoğlu Kate Winslet Buckingham Sarayından Henrik Kraft Viladimir Putin TÜRK DİASPORASI Kenzo Takada Ankara Caz Festivali Moğollar grubu Mendilim kekik kokuyor Mehmet Karakuş Halık Levent LVLUP Yasemin Yürük Oyuncu Ekin Mert Daymaz Anadolu Nefesli Beşlisi Emiliano Sala London Design Festival Diva Event

Garanti Mortgage desteğiyle Perşembe Sineması SALT Beyoğlu’nda

- Garanti Mortgage desteğiyle SALT’ın izleyicilerin beğenisine sunduğu Perşembe Sineması’nın “yenilenme” odaklı programı SALT Beyoğlu'ndaki Açık Sinema’da başladı

- Bu haber 113 kez okundu.

Garanti Mortgage desteğiyle Perşembe Sineması SALT Beyoğlu’nda

İSTANBUL (AA) - SALT'ın Garanti Mortgage desteğiyle izleyicilerin beğenisine sunduğu Perşembe Sineması’nın “yenilenme” odaklı programı SALT Beyoğlu'ndaki Açık Sinema’da başladı.

Garanti Mortgage'dan yapılan açıklamaya göre, SALT’ın Garanti Mortgage iş birliğiyle sürdürdüğü Perşembe Sineması’nın bu yılki programı, şehir hayatının zemin hazırladığı, dayattığı, aşina bir geçmiş ya da daha iyi bir gelecek için özlem uyandıran, zaman zaman da dirence yol açan “yenilenme” olgusunu işliyor. Dün başlayan Perşembe Sineması’nın 2018 ilkbahar gösterimleri, 28 Haziran'a kadar SALT Beyoğlu’ndaki Açık Sinema’da gerçekleştiriliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, SALT ile yapılan iş birliği sayesinde kent kültürü, mimarlık ve şehirleşme konuları etrafında çok çeşitli kitlelerle buluşmanın Garanti Mortgage markası için önemli bir adım teşkil ettiğini belirterek, "Ana faaliyet alanı konut finansmanı olan bir şirket olarak alanımızın ötesine geçen ve birey mutluluğunu önemseyen bir yaklaşıma sahibiz. Perşembe Sineması’nın beş yılı boyunca 87 gösterimle 15 bin 500 kişiye ulaştık. Bu yılki programın da ilgiyle takip edileceğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

SALT Araştırma ve Programlar Direktörü Meriç Öner ise her yıl başka bir tema odağında uluslararası bir seçki hazırlandığını aktararak, “Tatil evleri, şehirde var olmak, dünya fuarlar ile olimpiyatlar gibi devasa etkinliklerin şehir hayatına etkilerinin yanı sıra ev teması etrafında kapsamlı derlemeler yaptık. Bu yıl gösterimlerini SALT Beyoğlu’ndaki Açık Sinema’da gerçekleştireceğimiz filmlerse, ‘yenilenme’ pratikleri temelinde dönüşen yerleşim yerleri ve bu çerçevedeki sivil talep ve girişimler ile şehirde olmaktan cesaretle atılan adımlara bakıyor.” değerlendirmesinde bulundu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.