Öne Çıkanlar İngiltere bayram İngiltere parlementosunda Heathrowda Wimbledon Mixedartperformersism Arabesk londra Tuğba Erdem yeni şarkı Lerzan Tuncer Ömer Aydın SGDD Engin Gayrimenkul londra Engin Gayrimenkul SÖYLEME SEBZE londra SEBZE kitap londra halı İngilterede eleştiriliyor Xiaomi ilk elektrikli otomobil Xiaomi SU7

Ahmet Kaya'nın ağabeyinden Serdar Ortaç hakkında flaş açıklama

Ahmet Kaya’nın ağabeyi Mustafa Kaya, 2. Sayfa programında önemli açıklamalarda bulundu

- Bu haber 163 kez okundu.

Ahmet Kaya'nın ağabeyinden Serdar Ortaç hakkında flaş açıklama

Mustafa Kaya, "Ahmet Kaya’nın hayatı film oluyor" haberleri hakkında konuşurken, Serdar Ortaç hakkında da açıklamalar bulundu


Ahmet öldükten sonra, üç-dört ay psikolojik tedavi gördüm. Ayakkabılarım olmadan sokağa çıkıyordum. 43 yıl koyun koyuna yattığın insanı kaybetmek çok zor.  Ben kendi adıma konuşayım, elbette ki Serdar Ortaç’la helalleşirdim. Benim kardeşim kavgacı, öfkeli bir insan değildi. Yaşasaydı, bu olaylardan sonra Serdar’a şunları söylerdi: Aslanım bak sen o gün böyle böyle yaptın ama sen daha hayatı tanımıyorsun, yaşamı bilmiyorsun.
Gülten'in izni olmadan benim bilgim olmadan... Bensiz film olmaz kardeşim. Onun doğumundan ölümüne kadar benden başkası bilemez. Biri çıkıp 'ben film çekiyorum' dediği zaman sinirleniyorum. Birileri kendi başına gitmiş, film çekiyorlar. Bir sır gibi saklıyorlar 'Ahmet'i kim oynayacak' falan.

Anahtar Kelimeler:
Serdar OrtaçAhmet Kaya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.