Öne Çıkanlar Bilal Özcan Kürt müziği Venedik Film Konkurt MODELS DİZİSİ Engin Nurşani kimdir Sosyete hanımları Japon modacı Kenzo Kenzo markası Simay Rasimoğlu Patara Antik Kenti Ayhan Işık Victorias Secret Erdal Beșikcioğlu Pink Cemal Reşit Rey Konser Salonu Leyla Boztaş Eda Doğanay Sagopa Kajmer Londra Aslıhan Karalar

Ahu Tuğba kasırganın vurduğu Miami'deki kızını bulamadı

AHU TUĞBA KIZINA ULAŞAMIYOR

- Bu haber 124 kez okundu.

Ahu Tuğba kasırganın vurduğu Miami'deki kızını bulamadı

Karayipler'de başlayan ve ABD'nin güney sahillerini de vuran Irma Kasırga'sı Florida Eyaleti'nin ikinci büyük şehri olan Miami'yi de etkisi altına aldı.Ünlü oyuncu Ahu Tuğba da Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına katılarak Miami'de yaşayan kızı Anjelik Calvin'e ulaşamadığını söyleyerek yardım istedi.

 

"MİAMİ'DEKİ TÜRKLERİ NEDEN KORUMUYORSUNUZ"

 

Miami'deki Türk Konsolosluğu'na seslenen Tuğba; "Türk Dışişleri'ne sesleniyorum, neden doğru düzgün bir yer açmadınız, niye Miami'deki Türkler'i korumuyorsunuz." dedi.

 

ONUR AKAY ULAŞTI!

 

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay'ın ise, yakın arkadaşı Anjelic Calvin'e WhatsApp üzerinden ulaştığı öğrenildi. Akay'a, marketlerde ekmek ve su bulamadıklarını söyleyen Calvin, "Kalabalık olarak bir evde sığındık. Marketlerde ekmek ve su bulamıyoruz ve krakerlerle idare etmeye çalışıyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.