Öne Çıkanlar Harcandıkça Gökçe Gülşah Akçay Gökay Kalaycıoğlu TTFF Federasyon Kupası Bafta TV 2023 Kate Winslet Tres Palabras Türk rock DEPREM YARDIMLARINIZ Buckingham Sarayından Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları Rapçi Şehinşah Giants of Anatolia Kader Utansın Viladimir Putin Lösemili Çocuklar Haftası SEVİM ELBUZ

Berkcan Güven Aleyna Tilki ile klip çekti

Ünlü Youtuber Berkcan Güven, klibinde Aleyna Tilki'nin de yer aldığı şarkı yaptı. 26 Temmuz'da yayınlanan şarkı 24 saat içinde 3,5 milyon kez dinlendi. Peki, Berkcan Güven kimdir, kaç yaşında?

- Bu haber 784 kez okundu.

Berkcan Güven Aleyna Tilki ile klip çekti

Youtuber Berkcan GüvenAleyna Tilki ile klip çekti. İkilinin klibi ise kısa sürede YouTube trend listesinde bir numarada yer aldı. Yeniden adlı şarkı 24 saat içinde yaklaşık 3,5 milyon dinlenmeye ulaştı. Berkcan Güven hayatı, boyu ve daha fazlası haberimizde…

ALEYNA'NIN KLİBİNE GÖNDERME YAPTILAR

Güven'in klibinde Aleyna Tilki'nin Dipsiz Kuyum isimli şarkısının klibinde olay yaratan kusma sahnesi de yeniden çekildi. Klipte Aleyna Tilki, Berkcan Güven'in üstüne sim kustu.

"TÜRKİYE'DE BÖYLE BİR KLİP YOK"

Berkcan Güven'in klibi kısa sürede de sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Güven'in klibi için "Türkiye'de böyle bir klip yok" yorumu yapıldı. 

BERKCAN GÜVEN KİMDİR?

Güven, 30 Mayıs 1996 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Baba Burhan Güven, televizyoncu ve gazetecidir. Burhan Güven,''Veda'' filminde Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırıyordu. Aynı zamanda çeşitli projelerde seslendirme de yaptı.

VİNE İLE HAYATIMIZA GİRDİ

İsmini BEGE olarak kısaltan Güven, Vine ile adını duyurdu ve 1 Kasım 2014 tarihinde açtığı kanalı sayesinde YouTube'ta tam popülerlik yakaladı. 'YouTube Benim İşim', 26 milyonun üzerinde izlenerek Güven'in en çok izlenen videosu oldu. Videolarında genellikle ailesini kullanan Berkcan Güven, şu anda Işık Üniversitesi'nde Grafik Tasarım eğitimi alıyor.

Anahtar Kelimeler:
Aleyna TilkiBerkcan Güven
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.