Öne Çıkanlar Malatya Simge Gülşen Kadına şiddet Disney Londrada Anadolu Workers Cafe TikTokta yeni dönem Ece Vahapoğlu La Mare Collection Filistin destekçisi Zülfü Livaneli Nazar Türkiye Güzeli Cadılar Meclisi İngilterede keman sonatı Şahsenem Kaan Akıncı MODELS DİZİSİ

Biray Dalkıran'ın yeni hobisi mezarlıkta film seyretmek

Los Angeles’ta başarılı ve ünlü yönetmen Biray Dalkıran’

- Bu haber 138 kez okundu.

Biray Dalkıran'ın yeni hobisi mezarlıkta film seyretmek

Los Angeles’ta yaşayan ve orada yönetmenlik ve senaristliğe devam eden başarılı ve ünlü yönetmen Biray Dalkıran’ın yeni hobisinin mezarlıkta film seyretmek olduğu ortaya çıktı. Amerika’da yönettiği ilk filmi “The Crossbreed”in post-production’ını tamamlayan Biray Dalkıran, instagram hesabından yazar ve yapımcı Brezilyalı eşi Manuela Santini Dalkıran ile Hollywood Forever Mezarlığı’nda piknik yapıp, film izledikleri fotoğraflarını paylaştı.Johnny Ramone, Cecil B. DeMille, Jayne Mansfield, Rudolph Valentino, Douglas Fairbanks gibi yüzlerce ünlü Hollywood yıldızının gömülü bulunduğu Hollywood Forever Mezarlığı’nda her cumartesi film gösterimi yapılıyor. Bu gösterimlerde öncelikli olarak mezarlıkta bulunan oyuncu ve yönetmenlerin filmleri tercih ediliyor. Yaşayan oyuncu ve yönetmenler de bu film gösterimlerine katılıyor. Ortalama 2000 kişinin katıldığı bu kültürel aktivite, Los Angeles’ın yerel halkı için sıradan bir etkinlik haline gelmiş.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.