Öne Çıkanlar Pantene Altın Kelebek Abay Kunanbayoğlu Kaybolan Futbolcu Sinek Lokanta Its Anatolia Londradan Alman müzik grubu TTFF başkanı İrfan Davulcular Aile dizisi Kıvanç Tatlıtuğ londra Akan Oza kktc Dara Antik Kenti Nilüfer Erbil 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI Londralı gurbetçi Oza Kahve ingiltere Londrada 19 Mayıs Atatürk Kate Winslet CSO Ada Ankara ingiltere nerede oy kullanılacak

Cemevi’nden Paz-Der’e ziyaret

Ali Dereli Dede ve Cem evi başkanı Kadir Yörük, İngiltere’de yaşayan Pazarcıklıların oluşturuduğu Paz-Der’i ziyaret etti

- Bu haber 539 kez okundu.

Cemevi’nden Paz-Der’e ziyaret

AVRUPA GAZETE/LONDRA - Ali Dereli Dede ve Cem evi başkanı Kadir Yörük, İngiltere’de yaşayan Pazarcıklıların oluşturuduğu Paz-Der’i ziyaret etti.

Paz-der Ingiltere adına başkan Mustafa Sevran şunları söyledi: “Paz-der Ingiltere derneğimizi ziyaret eden Ali Dereli Dedemiz değerli Eşi ve Cem evi Başkanı Sayın Kadir Yörük yönetim kurulu üyeleri, Ersan &co Serpil Hanıma, Adventage Avukatlık firması temsilcisi, Ovacık Belediyesinde Fuat beye Teşekkür ediyoruz PAZ-DER UK”

PAZARCIK

İlçe Türkiye Doğu Akdeniz Bölgesinde yer almaktadır. Kuzeyinde Çağlayancerit, doğusunda Gölbaşı, Besni ve Araban, güneyinde Yavuzeli, Şehitkamil ve Nurdağı, batısında Türkoğlu ve Kahramanmaraş bulunmaktadır. Yüzölçümü 1551 Km2 olup, denizden yüksekliği 731 metredir. İlçenin kuzeyinde Kandil (1704) tepesi ile doğusunda Ganidağı (1230) en yüksek noktalardır ve çevreleri de engebeli araziden oluşur. Kuzeydoğu-güneybatı istikametinde akan Aksu Çayı üzerinde 1971 Yılında yapılan Kartalkaya Barajı bulunmaktadır. Narlı Ovası ve Aksu Çayı çevresinde tarım alanları mevcuttur. Bitki örtüsü genellikle maki, meşe, yabani antep fıstığı ve çam olup ormanlık alanı oldukça azdır. İklim olarak akdeniz ve kara ikliminin geçiş özelliklerini taşır. İl Merkezine uzaklığı 46 kilometre olup, Gaziantep (70km), Adıyaman (120km) ve Malatya (180 Km) İllerine karayolu bağlantısı vardır. Yine Kahramanmaraş, Gaziantep ve Malatya İllerine demiryolu ile bağlıdır. En yakın havaalanı İl Merkezinde, liman ise İskenderun’da bulunmaktadır.

Ali Dereli Dede ve Cemevi başkanı Kadir Yörük, İngiltere’de yaşayan Pazarcıklıların oluşturuduğu Paz-Der’i ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.