Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu Kadına şiddet Lopez Bekir Utku Ataha Beşiktaş Drake Derya Uluğ Ronaldo Demet Akalin Gizem Gülşen Şahin AKADEMİK BAKIŞ Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan Türk Mutfağımdan Vejetaryen Tarifler SÖYLEME londra terzi londra halı enfield ev tekstil

CEVHER'DEN MERHAMETSİZ REMİKS'E YENİ VİDEO KLİP TIKLA İZLE

Köln Festival alanında Kemal Kekeva yönetmenliğinde çekildi

- Bu haber 85 kez okundu.

CEVHER'DEN MERHAMETSİZ REMİKS'E YENİ VİDEO KLİP TIKLA İZLE

Sözü ve müziği Cevher’e düzenlemesi Suat Aydoğan’a ait olan albümün ikinci video klibi " Merhametsiz "in gördüğü yoğun ilgi üzerine club dj’leri hazırladıkları bir sürü remiks’i paylaştı. Sosyal medyada dinleyicileri tarafından beğeni ile karşılanan bu versiyonlar üzerine Cevher, şarkının özel bir remiksini Tarık İster aranjörlüğünde yeniden hazırladı.“Merhametsiz”in yeni klibi Almanya’nın Köln şehrinde beş dönüm arazi üzerine kurulu Odenien-Köln Festival alanında Kemal Kekeva yönetmenliğinde çekildi. Klibin stüdyo çekimleri İstanbul’da gerçekleşti. Son derece dinamik yapıya ve görüntülere sahip olan klip üç günde tamamladı.

  

"Merhametsiz" video klip izleme linki; https://youtu.be/tlxc9gjnisY

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.