Öne Çıkanlar İngiltere bayram İngiltere parlementosunda Heathrowda Wimbledon Mixedartperformersism Tuğba Erdem yeni şarkı Engin Gayrimenkul londra SÖYLEME Bahattin Gemici Youtube ve Apple Music Kate Winslet Titanic Ece Vahapoğlu La Mare Collection tuhaf ZEYTİNYAĞ VE DOMATES Harcandıkça Erkin Koray farkındalık ikinci turunda oy verme tarihleri Haluk Bilginer

Çiğdem Akın’ın sonbahar kış 2019-2020 kreasyonunu tanıtılacak

Ünlü Türk Modacı Çiğdem Akın’ın 17 Şubat’ta Londra Moda Haftası kapsamında sonbahar kış 2019-2020 kreasyonunu tanıtılacağı defilesi yapılacak.

- Bu haber 429 kez okundu.

Çiğdem Akın’ın sonbahar kış 2019-2020 kreasyonunu tanıtılacak

Londra’da yaşayan bir çok başarılı projeye imza atmış tecrübeli moda danışmanı ve organizatör Zeynep Ober’in himayesinde ve organizasyonunda gerçekleşecek defilenin, koreografisi Londra’da bale eğitimi veren İngiltere Kraliçesi Elizabeth tarafından bile dansları hayranlıkla izlenmiş olan yetenekli koreograf Alper Tokdemir tarafından yapılırken,Koordinasyon, sunum ve organizasyonun bir diğer yüzü, Londra'da, Londra moda haftası (defileleri) dahil bir çok başarılı sanat alanlarında organizasyonlar düzenlemiş Ceren Öcal tarafından yapılacak.

Thames nehri kenarında Londra'nın en nezih Jazz ve fine dining restoranlarından biri olan Jazzgir defileye ev sahipliği yapacak.

Vakko’nun baş tasarımcılığından sonra kendi markasını kuran ve şu anda bir dünya markası olan Çiğdem Akın’ın Londra Moda haftası defilesinde sonbahar kış 2019-20 Obsidian (volkanık kaynaklı siyah renkte cam kristalı) isimli koleksiyonu sunulacak. Millenial Kadını için bire bir olan bu son derece yaratıcı tasarımları birbirinden orjinal mankenler sunucak İçlerinde Miss Turkey ;Türkiye 2018 güzeli Şevval Şahin , Xfactor finalisti Chloe Jasmine, 2018 İngiltere mankenler birincisi Ina Nica, ve birçok uluslararası top modellerden oluşan 12 kişilik bir manken gurubu tarafından sunulacak defilenin açılışını mankenlerden Selin Asar modern dans gösterisi ile yapacak. Defile sürprizlerle dolu olucak. X factor finalisti Chloe Jasmine’de Çiğdem Akın'ın Özel tasarım bir kreasyonu ile kulaklarımızı eriten harika Jazz parçalarını söyleyecek.

Bu defilenin bir diğer özelligide Londra’da faliyet gösteren Lifetime Learning Vakıfı yararına olması. Defileden elde edilen gelir yetişkin eğitimine büyük katkıları olan ve işsizlikle savaşan bu kuruma bağışlanacak. Londra Türkiye Büyükelçiliği ve TBCCİ (ingiliz Türk Ticaret Birliği ) tarafındanda desteklenen defile TC Büyükelçisi Ümit Yalçın’ın modanın dünya ekonomisindeki önemli rolü ve Türk modasının dünyaya tanıtılması hakinda konuşmasıyla başlıyacak. Defileyi Türkiye Büyükelçisi‘nin yanısıra Konsolos Mert Sav, KKTC temsilcisi Oya Tuncalı, Baroness Annette van Hogen. TBCCI başkanı Emma Edem, TBCCİ üyesi bir çok Türk ve İngiliz iş adamı, ve moda dünyasından ünlü isimler izleyecektir. Defilenin yapımcısı ve ev sahibi Zeynep Ober yaptığı açıklamada böyle bir organizasyonu yönetmekten gurur duyduğunu ve amaçlarının Londra Moda Haftasında Türk modasını Çiğdem Akın gibi kıymetli bir tasarımcıyla onurlandırmak olduğunu söyledi.

Defileden iki gün önce, yani 15 Şubatta da dünyanın en büyük inşaat şirketlerinden Damaç’ın Versace ile birlikte ev sahipliği yapacağı Versace Home da verilen özel davette ise defilenin lansmanı yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.