Öne Çıkanlar Mixedartperformersism Yaz Günü Southampton FCnin Londralı Ayhan Can Lizbon Malatya Hakan Tuna Üzeyir Engin Engin Gayrimenkul emlak firmalarından ingiltere gurme londra gurme SEBZE ingiltere SEBZE londra Birleşik Krallıkta en çok arananlar Bahattin Gemici KRV Seçim Hakkı Girişimi Kate Middletondan son haberler: İngiltere Prensi Harryyi

Çukur ve Bülent Ersoy sosyal medyayı salladı

BÜLENT ERSOY DAMGA VURDU

- Bu haber 150 kez okundu.

Çukur ve Bülent Ersoy sosyal medyayı salladı

Uzun süredir merak edilen Çukur dizisi Show TV’de yayınlandı. Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Mustafa Üstündağ ve Rıza Kocaoğlu gibi ünlü isimlerin rol aldığı Çukur dizisi, Twitter’da en çok konuşulan konular arasına girerek Trend Topic oldu. Sosyal medyada Aras Bulut İynemli için “Çocuk içerden çıktı diye sevindik, şimdi de çukura düşmüş” gibi esprili yorumlar yapıldı.

 

Dizinin ilk bölümünde Bülent Ersoy ise konuk oyuncu olarak kendisini canlandırdı ve İdris Koçovalı’yı kırmayarak ona meyhanede özel şarkı söyledi. Bülent Ersoy’un sahnesi ilk bölüme damgasını vururken, rakı içtiği o sahne için mahkemelik olduğu meslektaşı Onur Akay’dan Twitter’da ilginç bir yorum geldi. Bülent Ersoy’un her bölümde olmasını isteyen Akay, “Bülent Ersoy: #Çukur'a düştüm, rakıyı fondip yaptım. İçkilerin mozaiklenmesi bana geçmez evladım! Keşke her bölümde Bülent Ersoy olsa...” notunu düştü.

 

Ersoy, Çukur için taktığı 8 trilyonluk broş, küpe ve yüzükten oluşan elmas takımıyla da göz kamaştırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.