Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu Lopez Bekir Utku Ataha Beşiktaş Drake Ronaldo Demet Akalin AKADEMİK BAKIŞ Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan Türk Mutfağımdan Vejetaryen Tarifler SÖYLEME londra terzi londra halı enfield ev tekstil ingiltere Züccaciye Züccaciye ingiltere evsizleri

Dominik'te Survivor Adasından sonra Bodrum'da Karaada'dalar

Tuğba Özay İnstagram hesabından Morgül'e atıfta bulundu

- Bu haber 218 kez okundu.

Dominik'te Survivor Adasından sonra Bodrum'da Karaada'dalar

Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül Survivor'da iki yakın dosttu .. Yılmaz Morgül her defasında Özay'ın Dominik'te kendisine annelik yaptığını dostluğunu asla unutmadığını belirtiyordu. İki ünlü yıldız adada aç kaldıkları günlerin acısını Bodrum'da teknede balık yiyerek çıkarttılar .. Tuğba Özay İnstagram hesabından Morgül'e atıfta bulunup " Dominik'te sana balık tutamadım ama Bodrum'da seni balıkla besledim .. Sorun bende değilmiş Dominik'te balık yokmuş bizim denizler daha bereketli " diyerek espri yaptı ..

 

 

Daha Sonra tekneden Bodrum Marinaya inen ikili hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı .. 

 

 

Özay ve Morgül yaz boyu hem konser hem de Tuğba'nın tiyatro oyunları için Bodrum'u sıklıkla ziyaret edecek .

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.