Öne Çıkanlar Heathrowda Wimbledon Mixedartperformersism Yataş Bedding Arabesk londra Super Bowl Rihanna GençFest Ivana Sert gelinlikte SGDD İngiltere bayram İngiltere parlementosunda SÖYLEME Bahattin Gemici Youtube ve Apple Music Mabel Matize ait Kate Winslet Titanic Londra Türk okuluna TTFF başkanı İrfan Davulcular

Ecem'in yerine Survivor 2018'e o isim katılacak, Acun Açıkladı

Acun Ilıcalı Survivor 2018'e Canbeldek'in katılacağını açıkladı

- Bu haber 1348 kez okundu.

Ecem'in yerine Survivor 2018'e o isim katılacak, Acun Açıkladı

AVRUPA RADYO-Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı geçtiğimiz haftalarda sakatlık nedeniyle adaya veda eden Ecem'in yerine Survivor 2018'e Berna Canbeldek'in katılacağını açıkladı. Survivor All Star yarışmasında yer alacak olan Berna Canbeldek 1989 yılında dünyaya gelmiştir. State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin'de eğitim alan Canbeldek dans, akrobasi, şarkı söylemek, piyano, at binme ve inline skates ile ilgilenmektedir. Türkiye’den Almanya’ya göç eden ailesiyle birlikte Berlin’de yaşamaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.