Öne Çıkanlar HANAU KATLİAMINI Aşk Adası TÜİK Ayhan Işık Burak Yılmaz Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın AĞIR ROMANTİK Azra Akın Anadolu Nefesli Beşlisi Cansu Kovancı Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Cem Yılmaz Londra gosterisi Sinek Lokanta Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Londra restoran

Erkenci Kuş'ın Yapım Şirketinde Sözlü Taciz Açıklaması

Erkenci Kuş dizisinin başrol oyuncusu Can Yaman'ın sete gelen bir kişinin Demet Özdemir'e laf attığı için gerginlik çıkardığı ve elindeki fotoğraf makinesini fırlatarak bir oyuncuyu yaraladığı iddia edildi. Konu hakkında açıklama yapan yapım şirketi, olayın iç yüzünü anlattı

- Bu haber 331 kez okundu.

Erkenci Kuş'ın Yapım Şirketinde Sözlü Taciz Açıklaması

Erkenci Kuş dizisinin setinde sözlü taciz gerginliği yaşandı. Dizinin başrol oyuncusu Can Yaman'ın seti ziyarete gelen bir izleyici ile tartıştığı ve yaşadığı kızgınlıkla elindeki fotoğraf makinesini fırlattığı şeklinde haberler yapılmış, makinenin sette çalışan bir oyuncuya çarptığı ve çalışanın hastanelik olduğu iddia edildi. 

Konu hakkında ilk açıklama dizinin kadın başrolü Demet Özdemir'den. Sözlü taciz olayı hakkında ilk kez açıklama yapan yapım şirketinin anlattıklarıyla Özdemir'in anlattıklarının arasındaki çelişki ise dikkatlerden kaçmadı. 

"CAN'IN KOLUNDAN TUTUP BANA LAF ATTI"

Çıkan haberler sonrasında Can Yaman bir açıklamada bulunmazken Demet Özdemir açıklama yaparak, "Haberlerde hayran adı altında bahsi geçen kişi sete izinsiz girip hakaretler savurup uyarıldığı halde setten uzaklaşmamıştır. Kaydı kesip Can'ın kolundan tutup bana laf atmıştır. Can da sözde hayrandan kolunu kurtarmaya çalışırken fotoğraf makinesi elinden düşmüştür. Can Yaman ve Erkenci Kuş ekibi asıl mağdur olan taraftır. Negatif bir fiziksel temas hakaret hiç bir zaman sevgi gösterisi olmaz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.