Öne Çıkanlar Engin Nurşani kimdir Sosyete hanımları Victorias Secret Erdal Beșikcioğlu Eda Doğanay Aslıhan Karalar Sena Şener Diplomat Travel Atatürk Parmak İzi Xiamoi SU7 araba St. Marys Islingtonda yeni ürünü Seher ile Ali tiyatro oyunu Wimbledon 2024 Oscar Ödüller Fıccın Kozmetolog Ozan Bayraşa Psychedelic Dünyası

Gökçe Bahadır albümden kazandığı paranın tümünü bağışladı

Son olarak ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinde rol alan Gökçe Bahadır daha sonra müziğe el atmış, bir pop albümü çıkarmıştı

- Bu haber 110 kez okundu.

Gökçe Bahadır albümden kazandığı paranın tümünü bağışladı

Gökçe Bahadır’ın sahne programlarından da 100 bin TL talep ettiği iddia edilmişti. Nişantaşı’nda görüntülenen Gökçe Bahadır “Sahne performansınız eleştirildi, ama aldığınız ücret çok konuşuldu. Bu konu hakkında ne söylersiniz?” sorusuna şu cevabı verdi: “Amacım bu işten para kazanmak, müzik yoluyla ticaret yapmak değil. Şarkı söylemek hayalimdi. Zaten albümden gelen tüm parayı da bağışladım” dedi.

DEMET AKALIN'A YORUM

Gökçe Bahadır’ın albüm satışının 10 bine ulaştığı, kazandığı 50 bin TL’yi ‘Sosyal Ben Vakfı’na bağışlayacağı ortaya çıktı. Vakıf, 7-13 yaş arası çocukların sosyal becerilerini geliştirmeyi amaçlıyor.
Bu arada Gökçe Bahadır’ın yapımcısı, DMC Genel Müdürü Samsun Demir, Instagram’da Gökçe Bahadır’ın sahnesini paylaşıp iltifatlar yağdırınca aynı şirketin diğer yıldızı Demet Akalın şöyle bir mesaj yazmıştı: “Size para kazandıracağım için üzgünüm. Keşke feshetsek anlaşmamızı.” Gökçe Bahadır bu konudaki soruya “O benimle ilgili bir durum değil” cevabını verdi.

Anahtar Kelimeler:
Gokce Bahadir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.