Öne Çıkanlar Ayhan Işık Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Azra Akın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Londra restoran Fıccın Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Türk markası Barrus Londra Milano italya Almanyanın Hanau

İrem Derici Acun Ilıcalı işte Magazinin nabzı tüm haberler

Magazinin nabzı tüm haberler

- Bu haber 85 kez okundu.

İrem Derici Acun Ilıcalı işte Magazinin nabzı tüm haberler

AVRUPA - Magazinin nabzı yeniden İstanbul’da atıyor. Yaz aylarının geride kalması ile tatil sezonu sona erdi ve sanat camiası soluğu İstanbul’da aldı. Evlilikler, ayrılıklar, hastalıklar derken, magazin dünyasının nabzı hiç düşmeden devam ediyor. Eylül, medyada en çok İrem Derici’nin sağlık durumu ile Acun Ilıcalı’nın düğünün konuşulduğu ay olarak kayda geçti. İşte Medya Takip Merkezi’nin (MTM), eylül ayı boyunca magazin ve sanat camiasında yaşananlardan derlediği başlıklar ve detayları…Magazin Gazetecileri Derneği için MTM tarafından hazırlanan raporda, Eylül ayı boyunca ünlülerin yaşadığı olaylar ve konuşulun başlıklar ele alındı. Raporda ilk sırada İrem Derici yer alırken, ikinci sıradaki isim ise Acun Ilıcalı oldu.

 

Ayın en üzücü haberlerinden biri İrem Derici’nin aşırı kilo verdiği için sağlığının bozulması ve yoğun bakıma alınması oldu. Bu haberle sevenlerini üzen Derici’nin hastaneden yaptığı paylaşımlar oldukça ilgi gördü. Sevenlerinin beklediği müjdeli haber ise doktorundan geldi. Geçtiğimiz günlerde durumu düzelen ve yoğun bakım odasından normal hasta odasına geçiş yapan şarkıcının, 29 Ekim itibariyle sahnelere dönebileceği belirtildi.

 

Acun Ilıcalı’nın düğünü “yılın en medyatik düğünü” oldu!

 

Magazin dünyasının uzun bir süredir beklediği Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı nikahı, Fransa’nın sahil kasabası St. Tropez’de gerçekleşti. Düğün hazırlıklarının her aşmasını sosyal medyada paylaşan Subaşı, takipçileri tarafından beğeni toplarken eleştirilerin de hedefi olmaktan kaçamadı. Birçok ünlünün katılımıyla gerçekleşen tören, sade olmasına rağmen, magazin dünyasında adından “yılın en medyatik düğünü” olarak söz ettirmeyi başardı. MTM’nin raporuna göre Ilıcalı, 3 bin 184 haberle listenin ikinci sırasında yer aldı.

 

Aleyna Tilki uçakta görevlilere "Ne olacak ki?" dedi büyük panik yarattı

 

Şarkıcılığa başladığı günden bu yana yaptıkları ile gündemden düşmeyen Aleyna Tilki bu defa uçak skandalı ile gündeme geldi. Aleyna, konser dönüşü bindiği uçağın inişe geçtiği anda telefonunu açıp görüşme yaptı. Kabin görevlilerinin ve yolcuların tüm uyarısına rağmen "Ne olacak?" deyip konuşmasına devam eden Tilki, en sonunda yardımcı pilotun kokpitten çıkıp kendisini uyarması ile telefonu kapatmıştı. Olay sosyal medyada büyük tepkilere neden olurken, magazin sayfalarında da yerini aldı. Tilki, ay genelinde 2 bin 939 haberin konusu oldu.

 

Tarkan, "Çocuğumuzun olmasını çok istiyoruz"

 

Verdiği Harbiye Açık Hava Konserleri ile hayranlarının gönlünü mest eden Tarkan konserlerinin yanı sıra “baba” olacağı iddiaları ile de çok konuşuldu. Eşi Pınar Tevetoğlu’nun gazetelerde çıkan hamilelik haberlerine de açıklık getiren Megastar, eşinin hamile olmadığını belirtti ve “bir çocuğumuz olmasını çok istiyoruz” diyerek iddiaların şuan için doğru olmadığını sevenleriyle paylaştı. Ünlü sanatçı, toplam 2 bin 313 haberde yer alarak listenin altıncı sırasına yerleşti.

 

Demet Akalın gündemden düşmüyor!

 

Magazin dünyasının her daim konuşulan ismi Demet Akalın, geçtiğimiz ay yaşadığı haciz şokunu kısa sürede atlatarak bu ay adından lüks alışveriş tutkusu ile söz ettirdi. Amerika'dan 33 bin TL’ye aldığı çizmelerin resmini sosyal medyada paylaşması ile sosyal medyanın diline düştü. Ayrıca Akalın'ın 18 milyon TL'lik yeni evi de konuşulan konular arasında yerini aldı. Medya takip Merkezi’nin aynı raporuna göre Akalın, medyada toplam 2 bin 76 habere konu edildi.

 

Murat Dalkılıç’ın bekarlığa alışması uzun sürmedi

 

Murat Dalkılıç, Merve Boluğur ile 2 yıllık evliliğini 11 Eylül’de noktaladı. Bir süre sosyal medyada çiftin takip süreçlerinin devam etmesi, takipçilerine acaba diye düşündürse de çift, tek celsede boşandı. Boşandıktan kısa bir süre sonra şarkıcı Dalkılıç’ın adı Rus model Katerina Kos ile anıldı. Eylül ayı boyunca Murat Dalkılıç bin 958 habere konu olurken, Merve Boluğur 885 haberde yer aldı. 

 

Seren Serengil #KocamaDokunma hashtagi ile sosyal medyada isyan etti

 

Gülben Ergen’in evli bir iş adamı ile birlikte olduğuna dair haberlerin çıkmasının ardından magazin dünyası bir anda karıştı. Ortaya atılan iddianın ardından ünlü isimlerden Yeşim Salkım ve Seren Serengil tarafından yapılan açıklamalar, olayın derinleşmesine ve Ergen’in geçmişte yaşadığı ilişkilerin sorgulanmasına kadar uzandı. Seren Serengil'in, #KocamaDokunma hashtagi ile başlattığı kampanyasına destek verenler olduğu gibi tepki gösterenler de oldu. Gülben Ergen bin 296, Seren Serengil bin 39 haberle medyada yer alırken, Yeşim Salkım yaptığı açıklamalar ile 965 haberin konusu oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.