Öne Çıkanlar Mixedartperformersism Heathrowda Wimbledon Yataş Bedding Arabesk londra Super Bowl Rihanna GençFest Ivana Sert gelinlikte Ömer Aydın SGDD İngiltere bayram İngiltere parlementosunda SÖYLEME Bahattin Gemici Youtube ve Apple Music Mabel Matize ait Kate Winslet Titanic Londra Türk okuluna

Karfestde Nihan Akın Fırtınası

İzmit, “Yeşil Nesil KARFEST” etkinliği bünyesinde Pazar günü sahne alacak olan pop müziğin parlayan yıldızı Nihan Akın, sevenleriyle buluşuyor.

- Bu haber 697 kez okundu.

Karfestde Nihan Akın Fırtınası

İzmit, “Yeşil Nesil KARFEST” etkinliği bünyesinde Pazar günü sahne alacak olan pop müziğin parlayan yıldızı Nihan Akın, sevenleriyle buluşuyor. Sezon boyunca seçkin DJ, ve sanatçılarla etkinliğe renk katan “Yeşil Nesil KARFEST” yetkilileri ziyaretçilerine eğlenceyi dorukta yaşatıyorlar. Hafta sonunu değerlendirmek için stresten uzaklaşmak amaçlı 2 sezondur tercih edilen “Yeşil Nesil KARFEST” etkinliği bu kez ziyaretçilerini Nihan Akın ile coşturmayı hedefliyorlar. Sevilen pop müzik sanatçısı Nihan Akın “Bu tarz etkinlikleri önemsiyorum, yoğun iş tempomuz içinde bize de işten çok tatil gibi geliyor. Sahnede olmama aldanmayın bende stres atmaya ve eğlenmeye geliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Nihan Akın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.