Öne Çıkanlar Harcandıkça Gökçe ANKARA ANLAŞMASI Murat Basoglu Aerobik Perşembe Sineması Londrada Anadolu Gülşah Akçay Gökay Kalaycıoğlu TTFF Federasyon Kupası Bafta TV 2023 Kate Winslet Tres Palabras Türk rock DEPREM YARDIMLARINIZ Buckingham Sarayından Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları Rapçi Şehinşah

Koray Avcı şiir kitabı çıkarıyor

Şimdiye kadar yayımlanan üç albümü ile de satış listerinde üst sıralara yerleşen Koray Avcı, bu kez kitap çıkarmaya hazırlanıyor

- Bu haber 360 kez okundu.

Koray Avcı şiir kitabı çıkarıyor

Seslendirdiği şarkıların yanı sıra albümlerinde ve konserlerinde okuduğu şiirleri ile de beğeni toplayan Koray Avcı, yazdığı şiirleri zaman zaman sosyal medyadan da takipçileri ile paylaşıyordu.

Uzun süredir yazdığı şiirleri bir araya toplamak için kolları sıvayan sanatçı, şu sıralar yoğun konser programından arta kalan zamanda şiirlerini derliyor. 

Şiir kitabının hangi yayınevi tarafından basılacağı ise merak konusu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.