Öne Çıkanlar Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla İrlanda Kazablanka Fikri Ataoğlu Türkçe İsrail Hamas Diş sorunu Londrada Cumhuriyetin Asylum Noyanlar Premiere League cellist Londra Geceleri

Londra Gatwick'ten Ankara'ya direkt uçuşlar başladı

Türk Hava Yolları 9 Ocak'tan Mart sonuna kadar, Çarşamba ve Cumartesi günleri haftada iki sefer Gatwick'ten Ankara'ya direkt uçacak.

- Bu haber 312 kez okundu.

Londra Gatwick'ten Ankara'ya direkt uçuşlar başladı

Diplomat Travel'dan müjde var ! "Sayın Yolcularımız, Size bir müjdemiz var... Türk Hava Yolları 9 Ocak'tan Mart sonuna kadar, Çarşamba ve Cumartesi günleri. Haftada iki sefer Gatwick'ten Ankara'ya direkt uçacak. Fiyatlar £205.00 den başlıyor." 
Diplomat Travel Services Ltd adına açıklama yapan direktör Özkül Beyzade, yolcuları uyarıyor. Beyzade şunları söledi: "Bu vesile ile önemli bir hatırlatma: İSTANBUL/ATATÜRK veya yeni hava limanına uçacak olan yolcular eğer Türk pasaportları/kimlikleri yoksa önceden (online) e-vize almaları gerekmektedir. Fiyatı US$20.00. İnternetten almakta güçlük çekiyorsanız bizi arayın.Yardımcı oluruz. Artık girişte vize alınamıyor." 

London Gatwick ten Ankara'ya çarşamba - Wednesday, Ankara to London Gatwick- Wednesday
 

LONDRA KALKIS 21.35

ANKARA VARIS 04.35

ANKARA KALKIS 19.15

LONDRA VARIS 20.35

İSTANBUL/ATATÜRK veya yeni hava limanına uçacak olan yolcular eğer Türk pasaportları/kimlikleri yoksa önceden (online) e-vize almaları gerekmektedir.Fiyatı US$20.00. İnternetten almakta güçlük çekiyorsanız bizi arayın. Yardımcı oluruz. Artık girişte vize alınamıyor.. 

Diplomat Travel Services Ltd. 
12 Eccleston Street 
London SW1W 9LT 

Reservations call: 

020 7730 2201

Email: 

[email protected]

Diplomat Travel Services Ltd.
12 Eccleston Street
London SW1W 9LT
Tel: 020 7730 2201 Fax: 020 7730 9754

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.