Öne Çıkanlar Konkurt MODELS DİZİSİ Engin Nurşani kimdir Sosyete hanımları Japon modacı Kenzo Kenzo markası Patara Antik Kenti Ayhan Işık Victorias Secret Erdal Beșikcioğlu Cemal Reşit Rey Konser Salonu Leyla Boztaş Eda Doğanay Aslıhan Karalar Sena Şener Diplomat Travel Atatürk Boyama Parmak İzi Tuba Ünsal

Londra Moda Haftası dijital olarak yapılacak

Haziran ayında yapılması planlanan Londra Moda Haftası, cinsiyet ayrımı gözetmeyecek ve dijital ortamda gerçekleşecek.

- Bu haber 232 kez okundu.

Londra Moda Haftası dijital olarak yapılacak

İngiliz Moda Konseyi genel müdürü Caroline Rush, Londra Moda Haftası'nın tamamen dijital olarak yapılacağını ve organizatörlerin kadın, erkek giyim fuarlarını da birleştireceğini duyurdu.

Corona virüsü nedeniyle pek çok etkinliğin iptal edildiği ya da ertelendiği şu dönemde, Londra Moda Haftası’nın tamamen dijital olarak yapılacağı bildirildi. 

Haziran ayında gerçekleşecek etkinliğin, Şangay ve Moskova’da online olarak gerçekleşen moda haftalarının başlamasının ardından halka açık olacak röportajlar, podcast’ler ve dijital showroomlar da dahil olmak üzere bir multimedya sunumuna sahip olacağı da aktarıldı.

İngiliz Moda Konseyi genel müdürü Caroline Rush etkinlik hakkında, “Kültürel bir moda haftası platformu oluşturarak, dijital inovasyonu bugünün ihtiyaçlarına en iyi uyacak şekilde uyarlıyoruz ve geleceğe yönelik küresel bir vitrin olarak geliştirilecek bir şeyler tasarlıyoruz" diye konuştu. 

12 Haziran'da başlayacak olan Londra Moda Haftası, internet üzerinden canlı olarak herkes tarafından takip edilebilecek.

Anahtar Kelimeler:
Londra Moda Haftası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.