Öne Çıkanlar Abay Kunanbayoğlu Its Anatolia Alman müzik grubu Kıvanç Tatlıtuğ londra Akan Oza kktc Londrada 19 Mayıs Atatürk Kate Winslet CSO Ada Ankara İngiltere ekonomisi Onurr Londra dj Buckingham Sarayından Ekin Su Londrada Barok Müzik Festivali MIKE TYSON Ana Shine Miss FashionTv 2021 AYDİLGE Ceyda Kasabalı Pantene Altın Kelebek

Mabel Matiz'e şok FETÖ şüphesiyle gözaltında

Matiz’in, ‘Ya Bu İşler Ne’ isimli klibinde ‘1 dolar’ kullanarak FETÖ’ye destek verdiği iddia edildi.

- Bu haber 211 kez okundu.

Mabel Matiz'e şok FETÖ şüphesiyle gözaltında

Mabel Matiz FETÖ şüphesiyle gözaltında Mabel Matiz, 'Ya Bu İşler Ne' isimli klibinde yer alan bir görüntüden dolayı gözaltına alındı. Matiz’in, ‘Ya Bu İşler Ne’ isimli klibinde ‘1 dolar’ kullanarak FETÖ’ye destek verdiği iddia edildi. Matiz, konuyla ilgili olarak İstanbul Adliyesi’ne giderek ifade verdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan darbecilerin üzerlerinden ve evlerinde yapılan aramada çok sayıda 1 dolarlık banknot çıkmıştı. Örgütün simgesi haline gelen 1 dolarlık banknotlar şarkıcı Matiz’in başını da ağrıttı.

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==>

 https://www.avrupagazete.co.uk/magazin/mabel-matiz-feto-suphesiyle-gozaltinda-h277193.html

Avrupa Gazete, Hayatın tüm renklerini barındıran gazete

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.