Öne Çıkanlar Malatya Simge Gülşen Kadına şiddet Disney Londrada Anadolu Workers Cafe TikTokta yeni dönem Ece Vahapoğlu La Mare Collection Filistin destekçisi Zülfü Livaneli Nazar Türkiye Güzeli Cadılar Meclisi İngilterede keman sonatı Şahsenem Kaan Akıncı MODELS DİZİSİ

Mavi, Saz Söz Mavi albüm şarkısı Kaçak ile beğeniliyor

Mavi, Saz Söz Mavi, albüm şarkısı, Kaçak ile beğeniliyor

- Bu haber 236 kez okundu.

Mavi, Saz Söz Mavi albüm şarkısı Kaçak ile beğeniliyor

AVRUPA RADYO-Mavi, her ay bir şarkısını yayınladığı "Saz Söz Mavi" albümünün altıncı şarkısı "Kaçak"ı Pasaj Müzik etiketiyle Ocak ayında tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sundu.Sözü ve müziği Mavi'ye, düzenlemesi Caner Karamukluoğlu'ya ait olan şarkının klibi İdil Dizdar ve Said Dağdeviren yönetmenliğinde Bizans mimarisinin günümüze taşınan son örneklerinden olan Kurşunlu Han içinde bir atölyede çekildi. Böylece projenin diğer videoları gibi "Kaçak"da da İstanbul'un farklı bir köşesi ekrana taşınmış oldu."Kaçak", aynı zamanda sözlerinin içine gizlenmiş ipuçlarıyla projenin en ilgi gören şarkısı olan "Silmesinler İzlerimi"nin de devamı niteliğinde. Sürpriz düetlerle devam edecek olan "Saz Söz Mavi" projesi önümüzdeki aylarda albüm olarak yayınlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.