Öne Çıkanlar Aleyna Tilki ilk albümünün de müjdesini verdi Venedik Film TikTokta yeni dönem Wimbledon Ozan Bayraşa Schiller ve Simge Akan Oza ve Ebru Oza kardeşler Kalbin Aksın Filistin destekçisi Balfour Deklarasyonunun Bilal Özcan Turgay Evren Kürt müziği Taner Ölmez Enfield ve Southwark Karele umut olalım Prens Philip Mountbatten Resim Yarışması Konkurt Müjde Ar

MFÖ Mazhar Fuat Özkan'dan şok açıklamalar

MFÖ Mazhar Fuat Özkan

- Bu haber 1156 kez okundu.

MFÖ Mazhar Fuat Özkan'dan şok açıklamalar

Türk pop müziğinin kilometre taşlarından efsane müzik grubu MFÖ, Pal Nostalji Radyo’da ( İstanbul 99.2, Ankara 91.4 ve tüm Türkiye’de yayında)  Hakan Küfündür’ün konuğu oldu. Yeni albümleri ile başlayan sohbet, ilerleyen dakikalarda grup içi tartışmalara da sahne oldu. İşte Mazhar Alanson’un açıklamaları:‘Eurovision Arap ülkelerinde olursa katılırız. Zaten Avrupalılar bizi istemiyor, Mısır, İran ya da Arabistan olsa şansımız var ama Avrupa bizi bu saatten sonra istemez. Evet Sertab birinci oldu ama onun nedeni de politikti. O yıl Amerika’nın Irak’a girmesine izin vermediğimiz için Avrupalılar sırtımızı sıvazladı, o yüzden birinci oldu.’

 

Seyyal Taner’in ‘Ele Güne Karşı’ şarkısı için “Parasını Ben Ödedim MFÖ meşhur oldu” sözleri için, Seyyal 6 ay içinde çıkaramadı ne yapalım? İyi ki MFÖ benim gurubumdur dememiş açıklamasını yaptı.İlk akustik konserlerini Bursa ve İzmir’de planlandığını belirttikleri röportajın can alıcı noktası yine Mazhar Alanson’un sözleriydi: ‘Akustik olarak konserlere devam etmek istiyorum. Arkamdaki müzikten yoruldum, eğer diğer arkadaşlar akustik istemezlerse ben tek piyano ile yürürüm’ derken, Özkan Uğur da Alanson’a; tamam o zaman tek başına yürürsün ‘ yanıtını verdi.

 

Most Production'un düzenlediği konserler dizisinde Londra'da sahne alacak olan MFÖ, 18 Mart'ta  indigo at The O2'da hayranlarıyla buluşacak. 

MFÖ live in London

Sun 19:00 · indigo at The O2 · London

 

 

 

 

Sıla 17 Mayıs'ta 

SILA Live in London

Thurs 19:00 · indigo at The O2 · London

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.