Öne Çıkanlar Gülşah Akçay Harcandıkça Gökay Kalaycıoğlu TTFF Federasyon Kupası Kate Winslet Tres Palabras Türk rock DEPREM YARDIMLARINIZ Buckingham Sarayından Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları Rapçi Şehinşah Giants of Anatolia Kader Utansın Gökçe Viladimir Putin Lösemili Çocuklar Haftası SEVİM ELBUZ TÜRK DİASPORASI İçerde

Miss Fashion TV Ukrayna'dan

Miss Fashion TV 2017 Güzellik Yarışması”nı Ukraynalı güzel Roksolana Yaminska kazandı.

- Bu haber 281 kez okundu.

Miss Fashion TV Ukrayna'dan

KKTC’de Girne Rocks Hotel ana sponsorluğunda bu yıl 12. kez yapılan  “Miss Fashion TV 2017 Güzellik Yarışması”nı Ukraynalı güzel Roksolana Yaminska kazandı.  Önceki  gece yapılan yarışmada jüri üyesi olan ünlü modacılar Cemil İpekçi, Atıl Kutoğlu, Siren Ertan, Fevziye Çamer, Erol Albayrak, Cihan Nacar dereceye giren güzellere taç taktılar. Güzeller Girne Rocks Hotel’de geçtiğimiz hafta başında bir araya gelerek kampa girmişlerdi… Oniki yıldır aralıksız olarak yapılan “Miss Fashion TV 2016 Güzellik Yarışması” bu yıl da  Girne Rocks Hotel ana sponsorluğunda pazar gecesi yapıldı. 27 ülkeden güzellerin katılımı ile son yedi yıldır Kıbrıs’ta yapılan ve Kıbrıs’ın uluslararası alanda büyük  tanıtım yaptığı yarışma bu yıl da büyük ilgi gördü. İntenet üzerinden canlı yayınlanan yarışma dünya çapında milyonlarca kişi tarafından izlendi. Gecenin sonundaki partiye katılanlar arasında ise ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu’da vardı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.