Öne Çıkanlar Fly BuHerfly Viens Dans Ma Vie Cem Karaca ingiltere Cumhuriyet Doğu Ekin İbrahim Pertek Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Sultan teklisi Tres Palabras Jamal Aliyev Londra Türk gece Hayvan Hakları Miting Buckingham Sarayından Global Quality Summit Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Southampton FCnin Göztepenin yeni ortakları Kaan Sekban Londra Yarışması

Nur Yerlitaş'ın vasiyeti ve cenaze detayları

Hayatını kaybeden ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın vasiyeti ve cenaze detayları belli oldu. Nur Yerlitaş, vasiyeti üzerine 7 yıl önce vefat eden annesi Saadet Yerlitaş'ın yanına defnedilecek.

- Bu haber 514 kez okundu.

Nur Yerlitaş'ın vasiyeti ve cenaze detayları

AVRUPA - Bir süredir kanserle mücadele eden ve gçtiğimiz yıl beyin ameliyatı olan Nur Yerlitaş, 64 yaşında hayatını kaybetti. Kanser tedavisi gören ünlü modacının cenazesi ile ilgili detaylar ve vasiyeti ortaya çıktı.  İki gün önce yatakta düşerek ayağını kırdığı ve hastaneye kaldırıldığı ardından ise tedavisine evde devam edildiği bildirilen Yerlitaş, vasiyeti üzerine 7 yıl önce vefat eden annesi Saadet Yerlitaş'ın yanına defnedilecek. Ünlü modacının cenazesi, öğle namazına müteakip Zincirlikuyu Camii'de kılınacak namaz sonrası Ulus Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Anahtar Kelimeler:
Nur YerlitaşCenaze
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.