Öne Çıkanlar Drake Eurovision yarışması londra terzi Kerem Mutlu Fly BuHerfly Viens Dans Ma Vie Hakan Tuna Fly Buerfly Zeynep Bastıkın Lan şarkısı Londra restoran dayanışma konseri İstanbulluluk projesi Gümüşlük Hailey Baldwin MASTERCHEF MEHMET YALÇINKAYA Rumba Quartet Ferhat Göçer Tuğba Erdem yeni şarkı Avustralya Türk Film Festivali Marimba Ivana Sert gelinlikte

O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu

Ekranların sevilen yarışma programı O Ses Türkiye'de bu yılın şampiyonu dün gece belli oldu

- Bu haber 164 kez okundu.

O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu

O Ses Türkiye’de kim kazandı sorusu cevap buldu. Aylardır süren O Ses Türkiye’de şampiyon olan isim belli oldu ve O Ses Türkiye şampiyonu yapılan finalle açıklandı. Acun Ilıcalı’nın TV8’de yayınlanan programı O Ses Türkiye’nin 2019 şampiyonu halk oylaması sonucunda belirlendi. Ferat Üngür, Murat Boz’un takımında, Umut Kaç ise Beyazıt Öztürk'ün takımında yarıştı. Seyirciler gece boyunca SMS’leri ile yarışmacılara destek oldu.  O SES TÜRKİYE’DE BÜYÜK ÖDÜL NE? O Ses Türkiye 2019’da birinci olan yarışmacı hibrit otomobil ve bir single albüm kazandı. Gecenin sonunda, yapılan oylama sonucunda yarışmanın kazananı Murat Boz'un takımından Ferat Üngür oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.