Öne Çıkanlar Malatya GençFest Disney Londrada Anadolu Simge Gülşen Kadına şiddet İsyan Bayrağı Hadisenin ablası fidan bağışı Zeynep Bastık Londra Konseri Zeynep Bastık Hakan Muhafız Dizisi Londra Fenerbahçe Taraftar Derneği ingiltere Fenerbahçe Fenerbahçe Londra Fenerbahçe St. Marys Islingtonda KRV Seçim Hakkı Girişimi Workers Cafe

ONUR “Neden Aşık Oldum, bilmiyorum” adlı şarkısıyla yeni bir sıcaklık yayıyor

Londralı gençlerimizden ONUR, 26 Kasım'daki tüm online müzik platformlarında “Neden Aşık Oldum, Bilmiyorum” adlı yeni single'ı ile kalbini ve sanatının katmanlarını soymaya devam ediyor.

- Bu haber 190 kez okundu.

ONUR “Neden Aşık Oldum, bilmiyorum” adlı şarkısıyla yeni bir sıcaklık yayıyor

“Neden Aşık Oldum, bilmiyorum”

Londralı gençlerimizden ONUR, 26 Kasım'daki tüm online müzik platformlarında “Neden Aşık Oldum, Bilmiyorum” adlı yeni single'ı ile kalbini ve sanatının katmanlarını soymaya devam ediyor. 90'ların R&B ve Latin müziklerinden esinlenen, 22 yaşındaki çok yönlü sanatçı, şarkısında eski sevgilisiyle geçmişte yaşadığı umutsuzlukları, ve artık unutulmaya yüz tutmuş tutkusu için figan edişini yansıtıyor.

Romantizm Ve Tutku

Bitkin düştüğü ilişkisindeki son dansını üreten ONUR, şarkısını tanımlarken “Şarkı, Latin stilde bir müzik olarak başlıyor çünkü Tango'da duyduğunuz telli çalgıların Arjantin stili vuruşlarının gerisinde bence her zaman bir romantizm ve tutku var,” ifadelerine yer veriyor.

Onur şunları söyledi: “Ilişkiyi bitirmenin ardından hala duygusal olarak bu ilişkiden kopamadım. “Neden aşıkoldum, bilmiyorum” şarkısı ilişkimizin bitmesinin ardından benim onun hakkında düşündüklerimi ve hala içimde bu ilişkiden kurtulamayışımı ve istemediğim halde hala kalbimin kirik oluşunu, dolayısıyla aşık olma konusunda kendimi suçladığımı.” Şarkı pirinç nefesli bir çalgının büyük bir patlama temposuyla sona eriyor.

“Bu şarkının çok daha samimi olmasını istedim, o nedenle bu şarki sanki eski sevgilime açık bir mektup gibi. Müzik benim için görsel bir deneyim, parçada görseller olmasa bile. Ve bu şarkıyla, onu hayal ediyorum.”

Beamin' ve Stunnah

ONUR, kariyerine Londra’nın çeşitli mekanlarında müzik icra etmesinin ardından çıkardığı Beamin' ve Stunnah single'larıyla başladı. Londralı ONUR EARMILK, Konbini, Cosmopolitan, Kayıp Kültür, Martin Garrix, KRCW ve daha pek çok gazete, dergi ve radyolardan övgü dolu eleştiriler aldı. ONUR’un merakla beklenen ilk EP’sinin 2019’un başında çıkacağı planlanıyor.

Genç şarkıcı Onur hakkında yazılanlar şöyle:

EARMILK

“Hem müzikal hem de şarkı sözü olarak eşsiz bir bakış açısı” –

Konbini

“Doğaüstü sesi ve lo-fi yapımları ile, genç şarkıcı ve yapımcı İngiliz müzik piyasasına kendini çok iyi benimsetebilir”

(Fashionable Early)

“ONUR bir kutuya yerleştirmek mümkün değil ve bu onun için söylenebilecek en harika bir şey”

(EUPHORIA)

“Arayıp da bulamadığın ve işte tamam bu diyeceğin şehvetli, sakin duygular”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.