Öne Çıkanlar Fly BuHerfly ingiltere Cumhuriyet Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Sultan teklisi Tres Palabras Jamal Aliyev Londra Türk gece Hayvan Hakları Miting Buckingham Sarayından Global Quality Summit Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Southampton FCnin Göztepenin yeni ortakları Yarışması Lolipop gulsen Gökçe Magazin dünyasında İngilterede yaşayan sanatçıları

Oyuncu Ali Erkazan, Canlı Yayında Kendisinden 23 Yaş Küçük Nişanlısına Evlilik Teklifi Etti

67 yaşındaki usta oyuncu Ali Erkazan katıldığı canlı yayında kendisinden 23 yaş küçük nişanlısı Çağlar Kılıç'a evlilik teklifi etti.

- Bu haber 470 kez okundu.

Oyuncu Ali Erkazan, Canlı Yayında Kendisinden 23 Yaş Küçük Nişanlısına Evlilik Teklifi Etti

Oyuncu Ali Erkazan ile 4 yıldır aşk yaşadığı Çağlar Kılıç, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. İlişkileri hakkında konuşan Erkazan, nişanlısına sürpriz yaparak evlilik teklifi etti. 

CANLI YAYINDA EVLİLİK TEKLİFİ ETTİ

Ali Erkazan, 4 yıllık nişanlısına canlı yayında evlenme teklif etti. Ali Erkazan tanışma hikayelerini de anlattı: "Çağlar'ı bir arkadaşın mekanında gördüm. Sonra yemeğe davet ettim. Çıkışta 'motora bineyim de havam olsun' dedim. Bacak boyum yetmeyince binemedim. O önden motorla gitti, ben arkadan.

"SEVGİLİLİK TEKLİFİMİ 8 AY DÜŞÜNDÜ"

O yemekte benim içime bir sıcaklık oturdu. 2 gün sonra onu Ada'ya davet ettim. Gece orada kaldık. Onun gözlerine baka baka şiir okudum. Bir teklif sundum. Bana düşüneceğini söyledi. 8 ay düşündü. Ildır'a gittim dizi çekmeye. Onu da çağırdım. Çağlar da düşünmüş, kararını vermiş. Bana göre ilk görüştüğümüz zaman başladık, ona göre ise Ildır'da başlamışız…

"YAŞ FARKINI HİÇ DERT ETMEDİM"

Ben acele etmesem hala düşünüyordu. Yaş farkını ben hiç dert etmedim. Daha önce de böyle bir ilişkim oldu. Ben hayatımda hiçbir zaman ayrıntılarla ilgilenmedim. Duygular devreye girince ve yaşananlar o problem gibi görünen şeyler kendi kendini eritiyor."

"YÜZÜK BİR AY ÖNCE ÖZEL YAPILDI"

Oyuncu ışıklı kutusundan çıkardığın tektaş yüzüğün hikayesini de anlattı. Oyuncu, "Yüzüğü Kapalıçarşı'da bir mücevherci özel olarak yaptı. Taşını 1 ay önce buldum bekletiyordu. Yüzüğün montür kısmı da özel olarak yapıldı." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.