Öne Çıkanlar Malatya Simge Gülşen Kadına şiddet Disney Londrada Anadolu Workers Cafe TikTokta yeni dönem Ece Vahapoğlu La Mare Collection Filistin destekçisi Zülfü Livaneli Nazar İngilterede Tiyatro eğitimi Türkiye Güzeli Cadılar Meclisi İngilterede keman sonatı Şahsenem Kaan Akıncı

Oyuncu Lisa Sheridan evinde ölü bulundu

CSI Miami dizisiyle ünlenen Lisa Sheridan'ın evinde ölü bulunduğu öğrenildi

- Bu haber 314 kez okundu.

Oyuncu Lisa Sheridan evinde ölü bulundu

44 yaşındaki ünlü oyuncunun ölümünü menajeri Mitch Clem tarafından doğrulandı. Clem, “Hepimiz Lisa’yı çok seviyorduk ve ölümü ile yıkıldık. Lisa, Pazartesi sabah New Orleans’taki dairesinde öldü. Ölüm nedeni hakkında rapor bekliyoruz” dedi.
Menajeri, ünlü oyuncunun intihar ettiği yönündeki haberlere ise, “Ailesi bunun bir intihar olmadığını açıkça doğruladı. Rapor çıkmadan ortaya atılan bu haberler tamamen yalan” dedi. Daha önce Sex and the City oyuncusu Ron Livingston ile nişanlı olan Sheridan, Halt and Catch Fire ve Scandal dizilerinde rol aldı.

Anahtar Kelimeler:
Lisa Sheridan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.