Öne Çıkanlar HANAU KATLİAMINI Aşk Adası TÜİK Ayhan Işık Burak Yılmaz Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın AĞIR ROMANTİK Azra Akın Anadolu Nefesli Beşlisi Cansu Kovancı Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Cem Yılmaz Londra gosterisi Sinek Lokanta Eatique Cafe Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro

Rap şarkıcısı Iggy Azalea anne oldu

Dünyaca ünlü Avustralyalı rap şarkıcısı Iggy Azalea, anne olduğu söylentilerini doğruladı. Bir oğlu olduğunu söyleyen Azalea, "Bebeğimin hayatını saklı tutmak istiyorum ama onun varlığı bir sır değil" açıklamasını yaptı.

- Bu haber 466 kez okundu.

Rap şarkıcısı Iggy Azalea anne oldu

Bir aydır anne olduğu söylentilerinin ardından Iggy Azalea haberi doğruladı. Avustralyalı rap şarkıcısı Instagram'dan yaptığı paylaşımla bir oğlu olduğunu duyurdu.

Gerçek adı Amethyst Amelia Kelly olan 30 yaşındaki şarkıcı, "Bunu söylemek için doğru zamanı bekledim ama zaman geçtikçe haberi tüm dünyaya duyurmanın bendeki anksiyeteyi (endişeyi) daha da artırdığını fark ettim. Bebeğimin hayatını saklı tutmak istiyorum ve ama onun bir sır olmadığını netleştirmek istedim. Onu kelimelerle ifade edilemeyecek kadar seviyorum" ifadesini kullandı.

Iggy Azalea, bebeğinin babasının kim olduğunu açıklamadı. Ancak hayranları, bebeğin Azalea'nın 23 yaşındaki rap şarkıcısı Playboi Carti ile birlikteliğinden çocuk sahibi olduğunu düşünüyor.

1 Mayıs'ta DJ Akademiks'in sosyal medya paylaşımında Azalea ve Carti i'yi erkek bebekleri için tebrik etmiş, bebek haberi böyle ortaya çıkmıştı.  Çiftin 2018 yazından bu yana birlikte olduğu biliniyor. Çift, 2019'un son aylarında ilişkilerini bir dargın bir barışık ilerletirken, Azalea Instagram'dan "Yalnızım" paylaşımı bile yapmıştı.

Anahtar Kelimeler:
Iggy Azalea
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.