Öne Çıkanlar Lizbon Hakan Tuna Üzeyir Engin Engin Gayrimenkul emlak firmalarından ingiltere gurme londra gurme SEBZE ingiltere SEBZE londra Birleşik Krallıkta en çok arananlar KRV Seçim Hakkı Girişimi Kate Middletondan son haberler: Popüler video platformu Losev bagıs gözü yaşlı bir anneyi güldürmek Yoksul bir aileyi doyurmak Mahfuz Ay Ayhan Kılıç Its Anatolia

Serenay Sarıkaya'dan cesur pozlar

Alice Müzikali'nin yıldızı Serenay Sarıkaya, ELLE dergisinin Mart sayısı için objektif karşısına geçmişti

- Bu haber 932 kez okundu.

Serenay Sarıkaya'dan cesur pozlar

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, dergi çekiminden bazı pozları, 'görülmemiş' notu ile sosyal medya hesabından paylaştı. Serenay Sarıkaya, güzelliği ile kendine hayran bıraktı.

"YOLDA CAM AÇTIRIRIM"
Sarıkaya, öte yandan, dergiye verdiği röportajda bilinmeyen bir özelliğinden de söz etmişti. Sarıkaya, ''Evde yalnız kaldığım zamanlar, bazen damar bir şarkı bulup sesi sonuna kadar açarım. Bağıra bağıra da söylerim. Nasıl bir bellek varsa, hepsini ezbere bilir mi insan! Bazen o damar ötesi şarkıları özlediğimde taksiye binerim. Ne dinliyorlar bakarım, sesi açmalarını rica ederim. Yolda sohbet muhabbet, şarkılar." demişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.