Öne Çıkanlar Konkurt MODELS DİZİSİ Engin Nurşani kimdir Sosyete hanımları Japon modacı Kenzo Kenzo markası Patara Antik Kenti Victorias Secret Erdal Beșikcioğlu Cemal Reşit Rey Konser Salonu Eda Doğanay Aslıhan Karalar Sena Şener Diplomat Travel Atatürk Boyama Parmak İzi Tuba Ünsal Xiamoi SU7 araba Çinli telefon üreticisi

Sesi Baş Döndüren Kadın Rita Mahrani

Rita Mahrani Sana Mı Kaldım Şarkısı

- Bu haber 127 kez okundu.

Sesi Baş Döndüren Kadın Rita Mahrani

Yaklaşık 2 yıldır şarkının üzerinde çalıştığını belirten Rita Mahrani, ‘Sana Mı Kaldım’ şarkısının sözleri Ayşen'e, müzikleri Kemal Şimşekyay'a aranjesi ise Aliş Kaygusuz’a ait.Şarkının klibi ise Tamer Aydoğdu tarafından 42 saatte 4 dansçı eşliğinde çekildi. Şarkıcı klipte bol bol dans etti. Güzel şarkıcı şarkısı İle alakalı şöyle konuştu: ‘Kendimi en doğru şekilde ifade ettiğim bir şarkı oldu, adımı daha çok duymaya hazır olun.’ Dedi.

 

 

Yeni single İle müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan güzel şarkıcı Rita Mahrani, 'Sana Mı Kaldım' Şarkısı İle müzik severlerle buluştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.