Öne Çıkanlar Pantene Altın Kelebek Allegro Abay Kunanbayoğlu Kaybolan Futbolcu Aslıhan turan dogan Tunceli İngiltere Prensi Harryyi Sinek Lokanta Its Anatolia londra ataturk Londradan Balkan turu Alman müzik grubu Akin Uysal prostat kanseri TTFF başkanı İrfan Davulcular FieldSeat Cafe Aile dizisi Kıvanç Tatlıtuğ londra sütyensiz pozlar Bergüzar Korel

Sobele şarkısıyla giriş yapan Çağla kedisi için evini terketti

KEDİSİ İÇİN EVİ TERKETTİ

- Bu haber 154 kez okundu.

Sobele şarkısıyla giriş yapan Çağla kedisi için evini terketti

Bugüne kadar müziği ve şarkılarıyla gündemde olmayı başaran Çağla, hiç aklına gelmeyen bir olayla karşılaştı. Oturduğu evden komşularının kedisini şikâyet etmesi üzerine evini boşaltmak zorunda kaldı. Kedinin tüy dökmesini sebep gösteren komsuları başarılı sanatçının hışmıyla karşılaştılar.  Kita ismindeki kedisini klip çalışmasında gösteren Çağla “ Benim yalnız kaldığım anların en yakın dostu Kita olmuştur. Tüy dökmesini bir neden olarak ortaya atan komşularım, benim kedimin sphynx cinsi ve dünyanın tek tüysüz kedisi olduğundan bile habersizler. Şaşkın bir halde ne diyeceğimi şaşırmış vaziyette evimi taşıma kararı aldım” dedi. Kedisine olan düşkünlüğü yakın çevresi tarafından bilinen Çağla kedim için evimden de çok sevsem bile erkek arkadaşımdan da vaz geçerim ifadesinde bulundu. Ev krizi sanatçının anlayış çerçevesindeki tavrı ile tatlıya bağlanırken Çağla, sahne alacağı konserler için çalışmalarına hız verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.