Öne Çıkanlar Bilal Özcan Kürt müziği Venedik Film Konkurt MODELS DİZİSİ Engin Nurşani kimdir Sosyete hanımları Japon modacı Kenzo Kenzo markası Simay Rasimoğlu Patara Antik Kenti Ayhan Işık Victorias Secret Erdal Beșikcioğlu Pink Cemal Reşit Rey Konser Salonu Leyla Boztaş Eda Doğanay Sagopa Kajmer Londra Aslıhan Karalar

Şöhretin büyüsüne kapılmak veya kapılmamak

tiyatro ve dizi sektöründe ki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

- Bu haber 85 kez okundu.

Şöhretin büyüsüne kapılmak veya kapılmamak

AVRUPA RADYO-BENNU YILDIRIMLAR TİYATRO TERAS’TA ÖĞRENCİLERİN SORULARINI YANITLADI.“Şöhretin büyüsüne kapılmamakta fayda var”Usta oyuncu Bennu Yıldırımlar, Tiyatro Teras’ta öğrencilerin sorularını yanıtladı. ‘Sanat ve Şöhret’ konusunun işlendiği sohbette başarılı oyuncu; sinema, tiyatro ve dizi sektöründe ki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.Bennu Yıldırımlar; başarının sırrının çok çalışmaktan ve eğitimden geçtiğini belirterek, şöhretin büyüsüne kapılmamakta fayda olduğunu söyledi. Söyleşide başarılı oyuncu ve yönetmen Şüküri Çavuşay (Shyqyri Caushaj) da hazır bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.