Öne Çıkanlar Alman müzik grubu Londrada 19 Mayıs Atatürk CSO Ada Ankara İngiltere ekonomisi Onurr Londra dj Buckingham Sarayından MIKE TYSON AYDİLGE Ceyda Kasabalı Pantene Altın Kelebek Melodi müzik Tate Modern Simya ANKARA ANLAŞMASI sahnede şarkı Abay Kunanbayoğlu Birleşmiş Milletler GASTRONOMİ FESTİVALİ Miss Turkey 2019

Suitcase ve Özge Fışkın Düeti, Benim Her Şeyim Tamam

- Bu haber 320 kez okundu.

Suitcase ve Özge Fışkın Düeti, Benim Her Şeyim Tamam

İlk albümü ‘Bildiğin Her Şeyi Unut'u 2008 yılında sevenleriyle buluşturan İstanbul alternatif müzik semalarının köklü gruplarından Suitcase, tüm söz ve müzikleri Deniz Özberk'e ait olan 10 parçadan oluşan ikinci albümü ‘Sustukça Unutuyorum'u geçtiğimiz aylarda Garaj Müzik etiketiyle yayınladı. Albümden ilk video sosyal bir mesaj içeren sözleriyle ve synth-pop soundu ile dikkatleri çeken ‘Dram’ adlı şarkıya çekildi.

Albümden ikinci video söz ve müziği Deniz Özberk'e ait ve albümde iki versiyonu bulunan bir Özge Fışkın düeti olan "Benim Her Şeyim Tamam" isimli şarkıya Mert Gider yönetmenliğinde çekildi. Senaryosunu yine Deniz Özberk’in yazdığı klibin görüntü yönetmenliğini Engin Hayıroğlu'nun üstlendi.

Düzenleme ve aranjesini Sergio Mısır ve Deniz Özberk'in beraber yaptığı bu aşk şarkısı "klasik batı müziği" soundu ve dönem klibi ile dikkatleri üzerine çekeceğe benziyor.

Anahtar Kelimeler:
SuitcaseÖzge Fışkın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.