Öne Çıkanlar Bekir Utku Ataha Mavi Gri Divaa Eventten Londra AVRUPA AJANSI MODEL DİZİSİ Ünlü sanatçı Gülşen Emrah Koçak Aşk Adası Sezin Angelova Olga Averina advantage avukat Kuşum Aydın Gözde Yılmaz Çolpan İlhan ve Sadri Alışık tiyatrosu Mustafa Akay Disney rock sanatçı Haluk Levent Wesley Sneijder Cansu Kovancı LA CASA DE PAPEL

Tarık Mengüç Gözyaşlarına Hakim Olamadı, Koronavirüse yakalandığını açıkladı

Ünlü sanatçılardan Tarık Mengüç bugün telefonla canlı bağlantı konuğu olarak katıldığı, Astrolog Çiğdem Işık’ın sunduğu EkoMagazin adlı radyo programında Koronavirüs'e (Covid-19) yakalandığını ilk defa açıkladı.

- Bu haber 226 kez okundu.

Tarık Mengüç Gözyaşlarına Hakim Olamadı, Koronavirüse yakalandığını açıkladı

Bazı şüphelerinden dolayı hastaneye gittiğini ve test yaptırdıktan sonra sonucunun pozitif çıktığını açıklayan Tarık Mengüç, yayında Muğla ve Antalya’da devam eden yangınlarda yaşamını yitiren insanlar, yanarak kül olan ormanlar ve ormanlarda yaşayan canlılar için göz yaşlarını tutamadı.Kendisini çok iyi koruduğunu ve aşı olmasına karşın koronavirüse yakalandığını da söyleyen Mengüç, sevenlerine bu üzücü haberi verdiği için çok üzgün olduğunu dile getirdi.


Programın ilerleyen bölümlerinde yeni çıkardığı Deliler adlı single çalışmasından ve şarkıcılığa başlamadan önce şarkı verdiği sanatçılardan da söz eden Mengüç, orman yangınları sebebiyle Deliler adlı şarkısı hareketli olduğu için yayında çaldırmak istemedi. Mengüç aynı zamanda Seda Sayan'ın kendisini çok desteklediğini de ifade etti.
Program sonunda, tüm canlılara, doğaya ve herkese dua ederek "Allahım bize rahat nefes almayı nasip etsin, birbirimizi kırmayalım, birbirimizi üzmeyelim. Sevenlerimi çok seviyorum, Allah öyle bir yağmur yağdırsın ki yangın bölgelerindeki tüm yağmurları söndürsün, yayını dinleyen herkesi çok seviyorum, herkese çok teşekkürler" ifadelerine yer verdi.a

Anahtar Kelimeler:
Tarık MengüçKoronavirüs
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.