Öne Çıkanlar Pantene Altın Kelebek Allegro Abay Kunanbayoğlu Kaybolan Futbolcu Aslıhan turan dogan Tunceli İngiltere Prensi Harryyi Sinek Lokanta Its Anatolia londra ataturk Londradan Balkan turu Alman müzik grubu TTFF başkanı İrfan Davulcular Aile dizisi Kıvanç Tatlıtuğ londra Bergüzar Korel kktc ingiltere Akan Oza kktc klasik müzik konseri

Tolga Çevik'in TOLGSHOW'un ikinci bölüm konuğu Cem Yılmaz

Tolga Çevik’in Arkadaşım karakterinin gizemli yönetmen ile çatışmasına kayınbiraderi Cem Yılmaz da dahil oldu.

- Bu haber 233 kez okundu.

Tolga Çevik'in TOLGSHOW'un ikinci bölüm konuğu Cem Yılmaz

Çevik ve Yılmaz’ın ailelerinin de ön sıradan izlediği oyunda Tolga Çevik ile Cem Yılmaz bugüne kadar haklarında çıkan haberlere ve aile hayatlarına göndermelerde bulunurken, ikili arasında yaşanan esprili diyaloglar ve atışmalar izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

 

BUGÜN DE BEN KALABALIK GELDİM HOCAM

 

Tolga Çevik’in 10 yıldır hayat verdiği ‘Arkadaşım’ karakterinin  gizemli yönetmen ile çatışmasına ‘kayınbiraderi’ Cem Yılmaz da dahil oldu. 

 

Yılmaz, gizemli yönetmene, aile adına hesap sorarken, bu sezon yönetmene karşı ipleri eline aldığını açıklayan Arkadaşım’ın Yılmaz’ı işaret ederek, “Bugün de ben kalabalık geldim hocam” sözleri izleyiciyi kahkahaya boğdu. 

 

Zorlu PSM Drama Sahnesi’nde sahnelenen ve biletleri kapalı gişe satılan TOLGSHOW’un Cem Yılmaz’ın konuk olduğu ikinci bölümü 06 Ocak’ta saat 23.30’da FOX’ta yayınlanacak.

 

TOLGSHOW 2. BÖLÜM FOX 06 ARALIK CUMARTESİ 23.30

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.