Öne Çıkanlar Malatya Simge Gülşen Kadına şiddet Disney Londrada Anadolu Workers Cafe La Mare Collection Filistin destekçisi Nazar Türkiye Güzeli Cadılar Meclisi İngilterede keman sonatı Şahsenem Kaan Akıncı MODELS DİZİSİ BİRLEŞİK KRALLIK İsyan Bayrağı Hadisenin ablası

Türkiye’nin İncileri Ödül Töreni’nde En Genç Ödül Alan İsim Börteçine Balcıoğlu Oldu

Geçtiğimiz günlerde Swiss Hotel Bosphorus’ta düzenlenen yapımcılığını Gözde Coşkun ve Tuğçe Sarıkaya’nın yaptığı Türkiye’nin İncileri Ödül Törenin’de Türkiye’nin 30 sembol kadınından biri olmaya layık görülmüştür

- Bu haber 1000 kez okundu.

Türkiye’nin İncileri Ödül Töreni’nde En Genç Ödül Alan İsim Börteçine Balcıoğlu Oldu

Geçtiğimiz günlerde Swiss Hotel Bosphorus’ta düzenlenen yapımcılığını Gözde Coşkun ve Tuğçe Sarıkaya’nın yaptığı Türkiye’nin İncileri Ödül Törenin’de Türkiye’nin 30 sembol kadınından biri olmaya layık görülmüştür. Ödül aldıktan sonra tarifsiz mutluluğunu ifade etmekte zorlanan Börteçine Balcıoğlu ‘Öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü gibi anlamlı bir günde aldığım bu ödül benim için çok kıymetli. Başarıya giden yolda bu ödüller benim için teşvik edici bir rol oynayacak ve daha çok çalışıp daha başarıli işlere imza atmaya devam edeceğim, layık gören herkese sonsuz teşekkürler.’dedi.

Börteçine Balcıoğlu 24 mayıs 1992 ‘de İstanbul’da doğdu.2010 yılında aile şirketi olan Kimsel Kimya A.Ş de çeşitli kademelerde görev aldı.2016 yılında Sabancı Üniversitesi’nde uluslararası çalışmalar üzerine eğitimini tamamladıktan sonra aktif olarak çalışmaya başladı.2013-2018 yılları arasında Kimsel Kimya A.Ş’nin yönetim kurulu üyeliğini yaptıktan sonra 2019 yılında yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevine atandı.Şirketi kimya alanında lider konumunda faaliyet göstermektedir.Türkiye ve aynı zamandayakın ve orta doğudaki geniş dağıtım ağıyla kimya sektöründe hammadde tedariği sağlamaktadır. Gecede şıklığı ve zerafetiyle de dikkat çeken Balcıoğlu, genç yaşta bu kadar başarılı olmanın da haklı gururunu yaşıyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.