Öne Çıkanlar Drake Avustralya Türk Film Festivali londra terzi Kalben MASTERCHEF MEHMET YALÇINKAYA Rumba Quartet Cansel Kaya Beşiktaş Ferhat Göçer Tuğba Erdem yeni şarkı Antalya Altın Portakal Film Festivali Alparslan Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Altun Marimba Beyonce Down Sendromu Dernegi O2 Indigo Ivana Sert gelinlikte Abdullah Inal Hailey Baldwin Aydemir Akbas

Türkü Sevmeyen Birine Türkülerimizi Sevdirdim

Hollanda’da yaşayan Türk sanatçı Gülşah Kelekçi, Yedi Düvel şarkısıyla çıkış yaptı

- Bu haber 170 kez okundu.

Türkü Sevmeyen Birine Türkülerimizi Sevdirdim

İlk single çalışmasını Kınay Production etiketiyle yayınlayan Kelekçi sesinin farklı tınısıyla şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

25 senedir müzikle iç içe yaşayan sanatçı , 7 yaşından beri bağlama çalıp türkülere sesiyle can vererek müzik hayatına başladı.  Hollanda’da sahneler alıp müziğini dinleyicilerle paylaştı.

Kısa süre önce söz yazarı Çetin Tazeler ile tanışıp Yedi Düvel şarkısı profesyonel çalışmalarını tamamladı ve klibi çekildi.

Tüm digital platformlarda yerini alan ‘’ Yedi Düvel ‘’ şarkısı ile birlikte sevenlerinin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Hollanda’nın Türk Sanatçısı Sesiyle Yurt Dışında ‘da  Dikkatleri Çekiyor!

Hollanda’da yaşayan Gülşah Kelekçi, türk müziğinin dikkatleri çektiğini ifade ediyor.

 ‘’Başka bir tını, yaptığımız nağmeler onlarda merak uyandırıyor. Ben Türk kadın sanatçı olarak yaşadığım ülkede daha fazla Türk müziğini hissettirmek için çalışmalarıma yön vereceğim.

Türk kökenli Hollandalıların ilgisini muzigimle cekebiliyorum. Insanlar farkli birseyler duymaya aç ve kulaga farkli gelen sesleri istiyorlar. ‘’diyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.