Öne Çıkanlar Konkurt MODELS DİZİSİ Engin Nurşani kimdir Sosyete hanımları Japon modacı Kenzo Kenzo markası Patara Antik Kenti Ayhan Işık Victorias Secret Erdal Beșikcioğlu Cemal Reşit Rey Konser Salonu Leyla Boztaş Eda Doğanay Aslıhan Karalar Sena Şener Diplomat Travel Atatürk Boyama Parmak İzi Tuba Ünsal

Ünlü sanatçılar 2018 yeni yılını coşkuyla karşıladı

ŞEVVAL SAM, HAKTAN, TAN TAŞCI ve CEYLAN ERTEM, YENİ YILA ANKARA'DA

- Bu haber 131 kez okundu.

Ünlü sanatçılar 2018 yeni yılını coşkuyla karşıladı

AVRUPA RADYO-ŞEVVAL SAM, HAKTAN, TAN TAŞCI ve CEYLAN ERTEM, YENİ YILA ANKARA'DA GİRDİLER. 2017 yılı boyunca sayısız organizasyona ev sahipliği yapan Ankara’nın gözde mekanı Winner İncek, yeni yıla birbirinden ünlü sanatçılarla ‘Merhaba’ dedi... Haktan, Şevval Sam , Tan Taşçı ve Ceylan Ertem'in sahne aldığı yılbaşı organizasyonunda Ankara; Winner İncek'le müziğe ve eğlenceye doydu; yeni yılı coşkuyla karşıladı.2 AYRI SALONDA SAHNEYE ÇIKTILAR. Winner İncek sahnesinde Ceylan Ertem ve Tan Taşcı birlikte, diğer salonda ise Şevval Sam ve Haktan birlikte sahneye çıktılar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.