Öne Çıkanlar Harcandıkça Buckingham Sarayından Henrik Kraft Viladimir Putin TÜRK DİASPORASI Ankara Caz Festivali Moğollar grubu Mehmet Karakuş Yasemin Yürük Anadolu Nefesli Beşlisi Emiliano Sala Diva Event Denizbank İstanbul Düzce Wiesbaden Şiir Ağacı Derneği enfield ev tekstil ingiltere Züccaciye Züccaciye Minnettarım

VİCDANIN KONUŞSUN, GÜLNUR GÖKÇE'DEN YENİ SİNGLE ÇIKTI

Gülnur Gökçe’den 2018 yılında türkü albümü!!!

- Bu haber 173 kez okundu.

VİCDANIN KONUŞSUN, GÜLNUR GÖKÇE'DEN YENİ SİNGLE ÇIKTI

Dijital müzik platformları üzerinden yayınlanan şarkının söz ve müziği Süleyman Yüksel'e düzenlemesi Emre Bayar'a ait. Şarkının mix ve mastering'ini Özgür Yurtoğlu hazırladı.Şarkı; her türlü sorun ve anlaşmazlıklara rağmen tek taraflı fedakarlıklarla yürütülmeye çalışılmış, ama nihayetinde bitmiş bir ilişkinin ardından hissedilen boşluk duygusu, yalnızlık, özlem, mağrurluk gibi temaları anlatıyor.

 

Klip ve şarkı tıkla izle

 

Gülnur Gökçe’den 2018 yılında türkü albümü tıkla izle

 

"Vicdanın Kurusun" klibinde diğer çalışmalarında olduğu gibi Süleyman Yüksel yönetmenliğinde kamera karşısına geçen Gülnur Gökçe; sorunlu bir ilişkinin ardından hem özlem duyan hem de yaşanılanların kendisini ne kadar boğduğunu ve dibe çektiğini kavrayan bir kadını oynadı.

 

2018 yılında yayınlanmak üzere stüdyoda yeni albüm çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Gülnur Gökçe, bu sefer herkesi şaşırtacak. Başka bir müzikal formda hazırlanan, türkülere yorumuyla farklı bir lezzet katan genç sanatçı bu albümüyle bugüne kadar gün yüzüne çıkmamış bir tarafını dinleyenleri ile ilk defa paylaşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.