Öne Çıkanlar Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Milano italya Almanyanın Hanau Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla LAMBO İrlanda Bodrumda Ortakent

Alper Kul Londra Gösterisine hazır

Alper Kul, İngiltere'nin başkenti Londra'da gösterisini sunacak.Alper Yine Hamileyim ! Gösterisini kaçırmayın

- Bu haber 371 kez okundu.

Alper Kul Londra Gösterisine hazır

Avrupa Magazin/Londra- Divaa Event organizasyon sezona usta sanatçı Koray avcı ile hızlı bir giriş yaptı. Başarılı sanatçı Alper Kul ise kasım ayında Londra’da. Önce Alper Kul sonra Funda Arar ve Anadolu Ateşi arka arkaya Londra’da olacak. Dev organizasyon şirketi olan Diva, yeni sezon konser serisine tek kişilik komedi gösterisiyle Alper Kul ile devam ediyor.

16 Kasım’da Milfield Tiyatro salonunda

Alper Yine Hamileyim ! gösterisyle Alper Kul, Londra’yı kahkaya boğacak. 16 Kasım 2018 tarihinde Milfield Tiyatro salonunda gerçekleşecek olan komedi gösterisi biletleri satışa sunuldu. Alper Kul komesi oyunu için ek bilgiye 07547 417863 bilgi hattından ulaşabilirsiniz. Bilet fiyatları: £30-40-50. Alper Kul gösterisini kaçırmayın sınırlı sayıda yer olduğu açıklandı. Etkinlik IVY Solicitor ve Simple Move Estate ana sponsorluğunda Right Holidays katkılarıyla yapılıyor. Biletler, Haringay: Right Holidays, Mezzo café, Rakkas, TFC şubeleri, Islington: Mem&Laz Restaurant, Stoke Newington: Mambocie Café Son kalan Alper Kul komesi oyunu biletleri için telefon 07547 417863

Funda Arar, 14 Aralık’ta

Sevilen sanatçı Funda Arar, 14 Aralık’ta Londralı hayranlarıyla buluşacak. Güney Londra’da bulunana Indigo konser salonunda yapılacak olan konser biletlerini internet üzerinden online olarak www.axs.com web adresinden satın alabilirsiniz. Funda Arar konseri için ek bilgiye 07547 417863 konser bilgi hattından ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.