Öne Çıkanlar Empati Mabel Matize ait ali Riza Değirmencioğlu Mixed art Türkmenköy YALI ÇAPKINI İngiltere yemek sektörü Chopin depremzedelerin İrem Derici Sport Republic Love Islanddan Davide ve EkinSu Yaşayan en PODYUMLARIN Çiğdem Aslan Abay Kunanbayoğlu Ender Balkır londra konseri Erkenci Kuş Anadolu Ateşi londra Losev bagıs

Alper Yine Hamileyim !

Divaa Event organizasyon sezona usta sanatçılar ile hızlı bir giriş yaptı. Başarılı sanatçı Alper Kul kasım ayında Londra’da.

- Bu haber 326 kez okundu.

Alper Yine Hamileyim !

Avrupa Magazin / Londra - Divaa Event organizasyon sezona usta sanatçı Koray Avcı ile hızlı bir giriş yaptı. Başarılı sanatçı Alper Kul ise kasım ayında Londra’da. Önce Alper Kul sonra Funda Arar ve Anadolu Ateşi arka arkaya Londra’da olacak. Dev organizasyon şirketi olan Diva, yeni sezon konser serisine tek kişilik komedi gösterisiyle Alper Kul ile devam ediyor.

16 Kasım’da Milfield Tiyatro salonunda

Alper Yine Hamileyim ! gösterisyle Alper Kul, Londra’yı kahkaya boğacak. 16 Kasım 2018 tarihinde Milfield Tiyatro salonunda gerçekleşecek olan komedi gösterisi biletleri satışa sunuldu. Alper Kul komesi oyunu için ek bilgiye 07547 417863 bilgi hattından ulaşabilirsiniz. Bilet fiyatları: £30-40-50. Alper Kul gösterisini kaçırmayın sınırlı sayıda yer olduğu açıklandı. Etkinlik IVY Solicitor ve Simple Move Estate ana sponsorluğunda Right Holidays katkılarıyla yapılıyor. Biletler, Haringay: Right Holidays, Mezzo café, Rakkas, TFC şubeleri, Islington: Mem&Laz Restaurant, Stoke Newington: Mambocie Café

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.