Öne Çıkanlar Kürt müziği Venedik Film Konkurt MODELS DİZİSİ Engin Nurşani kimdir Sosyete hanımları Japon modacı Kenzo Kenzo markası Patara Antik Kenti Ayhan Işık Victorias Secret Erdal Beșikcioğlu Pink Cemal Reşit Rey Konser Salonu Leyla Boztaş Eda Doğanay Sagopa Kajmer Londra Aslıhan Karalar Sena Şener Diplomat Travel

Anadolu Ateşi Londra’yı Yaktı Geçti

Dev organizasyon şirketi olan Divaa Event, yeni yıl konser serisine Anadolu Ateşi ile devam etti

- Bu haber 981 kez okundu.

Anadolu Ateşi Londra’yı Yaktı Geçti

Avrupa Ajansı / AVA| Londra - Dev organizasyon şirketi olan Divaa Event, yeni yıl konser serisine Anadolu Ateşi ile devam etti. Efsane dans oyunu Anadolu Ateşi yenilenen performansı ile uzun aradan sonra Londra’da hayranlarıyla hasret giderdi. . Gösteri, 16 Şubat 2019 tarihinde İngiltere’nin başkenti Londra’da O2 Indigo salonunda yapıldı. Sahmeran entertainment ve Divaa organizasyonunda yapılan etkinlikte salonda boş yer kalmadı. Mediwel Clinic, Right Holidays, Meray, Pınar su, Phantom Residence, stand açtı.

Türk ve İngiliz Bayrakları açıldı

Beylerbeyi Rakı ve Right Holidays sponsorluğunda yapılan gösteri sonunda tüm ekibin sahnede yer aldığı anda Türk ve İngiliz dostluğu adına dev Türk ve İngiliz bayrakları gösterildi. Ünlü yapımcı Mustafa Erdoğan’ın yönettiği oyun 16 Şubat 2019 tarihinde İngiltere’nin başkenti Londra’da O2 Indigo salonunda gösterildi.

Cem Adrian Nisan’da Londra’da

Ünlü şarkıcı Cem Adrian 7 Nisan’da İngiltere’nin başkenti Londra’ya konser için gelecek. Divaa Event Cem Adrian hayranlarına Londra konseri müjdesini verdi. Divaa Event’in başarılı organizatörü Ejder Doğuş, Avrupa Gazetesine yaptığı açıklamada Cem Adrian konserinin 02 İndigo salonunda yapılacağını, biletlerin satışa sunulacağını ve tüm bilgileri önümüzdeki hafta açıklayacağını belirtti.

Alton &Co Altan Kemal, Vatan catering’den Tuncel ve Türkan Nalbantoğlu

Phantom Residence Standı

Right Holidays, Sinanaydın ve Sevgi Sarıtaş

Dr.Turhan Çömez ve Mediwell standı

Maxxi Uk Meray standı

Organizatör Ejder Doğuş ve Mustafa Erdoğan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.