Öne Çıkanlar Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Milano italya Almanyanın Hanau Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla LAMBO İrlanda Bodrumda Ortakent

Beyonce'den Kobe Bryant için özel performans

NBA yıldızı Kobe Bryant ile kızı Gianna için Los Angeles'ta düzenlenen anma töreninde Beyonce sahne aldı. Beyonce, şarkısının sözlerini değiştirerek, Kobe Bryant'ın eşi Vanessa Bryant'a hitaben söyledi.

- Bu haber 486 kez okundu.

Beyonce'den Kobe Bryant için özel performans

Helikopter kazasında hayatını kaybeden NBA yıldızı Kobe Bryant ile 13 yaşındaki kızı Gianna için dün Los Angeles’taki Staples Center’da anma töreni düzenlendi.

Kobe Bryant’ın eşi Vanessa Bryant ile basketbol yıldızı Michael Jordan’ın gözyaşları içinde yaptıkları duygusal konuşmaların damga vurduğu törende Beyonce de sahne aldı.

Beyonce, arkadaşı Kobe Bryant için sevilen şarkısı XO’yu seslendirdi. Staples Center’ın içini dolduranların yanı sıra 20 bin kişinin de salon dışından dev ekranda seyrettiği törende, Beyonce, Halo şarkısını söyleyerek performansını bitirdi.

Vanessa Bryant’a hitaben, şarkının sözlerini değiştirerek, “Hissedebiliyorum / O (Kobe) senin halen olacak / O (Gianna) senin halen olacak” diye seslendi.

Beyonce ayrıca, “Buradayım çünkü Kobe’yi seviyorum ve bu onun en sevdiği şarkılardandı” dedi ve gökyüzüne bakarak, “Bu şarkıyı çok yüksek sesle söylemenizi istiyorum, sizin sevginizi duyacaklar” diye seyircilere seslendi.

Beyonce, Kobe ve eşini 1999 yılından bu yana, ünlü basketbolcu, Beyonce’nin Destiny's Child grubunun Bug-a-Boo klibinde rol almasından beri tanıyor.

Anma töreninde ayrıca Alicia Keys de piyanosu başına geçerek Kobe Bryant için şarkı söyledi.

Sahneye çıkan sanatçılardan biri de ünlü ABD’li yıldız Christina Aguilera oldu.

Kim Kardashian, Kanye West, Jennifer Lopez, Paula Abdul, Michael Phelps, Snoop Dogg gibi pek çok ünlü isim seyirciler arasında yer aldı.

Beyonce, töreni, Bryant ailesinin yanında seyretti. Beyonce, performans fotoğraflarını kendi sayfasında paylaştı.

Anahtar Kelimeler:
BeyonceKobe Bryant
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.