Öne Çıkanlar Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Buckingham Sarayından Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları İngiltere Türk Toplumu Pantene Altın Kelebek SEVİM ELBUZ Oya Başar ve Begüm Birgören YTB Türkiye Allegro Yeşilçamın Engin Nurşani kimdir londra Abay Kunanbayoğlu YouTuber Oğuzhan Uğur Barok Müzikten Türk Müziğine Priyanka Chopra Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu

Bursa’da ustalara saygı, Emel Sayın rüzgarı

Emel Sayın’ı Bursa’da 5 bin kişi dinledi

- Bu haber 213 kez okundu.

Bursa’da ustalara saygı,  Emel Sayın rüzgarı

Emel Sayın Bursa’da Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda beş bin kişinin önünde halk konseri verdi. Bursalıları şarkıları ile coşturan Emel Sayın kıyafetleri ile de ilgi gördü. İki saat sahnede kalan ünlü sanatçı bir süreden beri devam eden konser trafiği ile oldukça yoğun günler geçiriyor. Bu yoğunluk nedeniyle yeni albüm çalışması için bir türlü stüdyoya girme fırsatı bulamayan sanatçı bu konuda da oldukça dertli. Emel Sayın konser öncesi yaptığı röportajda yeni albümünün bir “proje albüm” niteliğinde olacağını söyledi.

Sahnede ustaları andı…

Konserinde Selçuk Tekay orkestrası eşliğinde sevilen şarkılarını seslendiren Emel Sayın sahnede iki büyük usta ismi de anmadan geçemedi. İki buçuk yıl önce aramızdan ayrılan Türk sanat müziğinin büyük ismi “cumhuriyetin divası” Müzeyyen Senar’ı yad eden Emel Sayın “Müzeyyen hanım hayatta olsaydı on gün sonra 16 Temmuz’da doğum günüydü ve 100’üncü yaşına girecekti. Yüz yıllık bir çınar olacaktı. O büyük bir sanatçı ve hiç unutulmayacak. Yüz yıl sonra da adından söz ettirecek. Onu bu gece burada “Benzemez kimse sana” şarkısıyla anmak istiyorum” dedi ve şarkıyı büyük bir coşku ile seslendirdi. Emel Sayın’nın unutmadığı bir diğer isim ise Zeki Müren idi. “Sanat Güneşi” büyük ustayı memleketinde anmak isteyen Sayın, Zeki Müren için de “Şimdi Uzaklardasın” şarkısını seslendirdi. Emel Sayın’nın ustalarına karşı saygısı büyük alkış aldı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.