Öne Çıkanlar Beşiktaş Drake Ronaldo Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan Türk Mutfağımdan Vejetaryen Tarifler SÖYLEME londra terzi londra halı enfield ev tekstil ingiltere Züccaciye Züccaciye Heathrowda ingiltere evsizleri Homeless evsizleri İngilterede hükümet Trabzonda yaşanan olaylar Ali Koç Minnettarım

Cem Adrian Londra'yı coşturdu

Değişik tarzı ve müzikleriyle dikkatleri çeken ünlü müzisyen, besteci ve yapımcı Cem Adrian dün gece Londralılara müzik ziyafeti sundu.

- Bu haber 1327 kez okundu.

Cem Adrian Londra'yı coşturdu

AVRUPA-İlkgül Karaca-Başarılı organizasyon şirketi Divaa Event'in imzasıyla yapılan Cem Adrian konseri Londralıları eğlendirdi. Ortalama bir insandan 3 kat daha uzun ses tellerine ve 4.5 oktavlık ses genişliğine sahip olduğu söylenen Cem Adrian; kendine has, değişik tarzı ile çoğunlukla oturduğu yerden, kendisine eşlik eden sadece 2 müzisyen ile şarkılarını seslendirdi. Özellikle tanınmış, herkesin diline dolanmış türküleri kendi yorumu ve ses oyunlarıyla seslendirdi. İzleyiciden büyük ilgi gören türküleri zaman zaman izleyicilerle birlikte seslendirdi.

AYLİN ASLIM EŞLİK ETTİ

Kendisine ikinci yarıda güzel sesi ve yorumu ile şarkıcı Aylin Aslım eşlik etti. 
İkili Cem Adrian’a ait “Herkes Gider mi” şarkısının yanısıra bilinmiş şarkıları da güzel ve uyumlu ses tonları ile seslendirdi.

KASIM AYINDA TEKRAR LONDRADA

Efendiliği ve eşsiz ses ve yorumu ile dikkatleri üzerine çeken sanatçı Londralılara müzik dolu, unutulmaz bir akşam yaşattı.  Kaçıranlar üzülmesin, Cem Adrian Kasım ayında tekrar Londraya geleceğinin müjdesini de sahnede verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.