Öne Çıkanlar Wimbledon Ozan Bayraşa Schiller ve Simge Akan Oza ve Ebru Oza kardeşler Balfour Deklarasyonunun Bilal Özcan Turgay Evren Kürt müziği Venedik Film Prens Philip Mountbatten Konkurt MODELS DİZİSİ Engin Nurşani kimdir Sosyete hanımları Japon modacı Kenzo Kenzo markası Simay Rasimoğlu Patara Antik Kenti Ayhan Işık Victorias Secret

Coşkun Kazancı'nın İlk Hikayem isimli maxi single çalışması

Coşkun Kazancı'nın maxi single çalışması

- Bu haber 98 kez okundu.

Coşkun Kazancı'nın İlk Hikayem isimli maxi single çalışması

Coşkun Kazancı'nın “İlk Hikayem" isimli maxi single çalışması 3 Adım Müzik etiketiyle müzik severlerin beğenisine sunuldu. Ankara’dan İzmir’e uzanan müzik geçmişinin kısa bir özeti olan “İlk Hikayem”in ilk video klibi, sözleri Coşkun Kazancı’ya müzik ve düzenlemesi Soner Uslu’ya ait olan “Git” şarkısına Mete Kekilli yönetmenliğinde Alaçatı’da sade, şarkının ruhuna hizmet eden bir video klip çekildi.

 

Klip izleme linki; https://youtu.be/FjnDsGrN07o 

Yaşadığı acıyı, aşkı, hasreti, mutluluğu, yalnızlığı yazdığı şarkılar aracılığı ile dinleyicisi ile paylaşan Coşkun Kazancı, maxi single ile ilgili duygularını "Çok emek harcanan çok zaman karşılığını ödeyebilmek adına çok koşturulan, "Akşam sahnede çıkar acısı!" diye diye biten, özel bir çalışma oldu... İlk hikayem, benim müzik piyasasında gün yüzüne çıkışım... Dinleyenlerime ve bekleyenlerime armağanım olsun..." diye açıkladı.

 

Lpg ve Diesel gruplarından solo kariyerine geçiş yapan Coşkun Kazancı, Koray Avcı'nın henüz albümünün çıkmadığı dönemlerinde birlikte aynı sahneyi paylaştı.. Sonrasında ise genç müzisyen Koray Avcı konserlerinde birlikte düetler yaparak kendi müziğini renklendirdi.

 

Coşkun Kazancı konserlerinde Soner Uslu (Keyboard), Erdal Eriş (Bas Gitar), Sergen Gügük (Perküsyon), Bertan Adak (Klarnet), Sercan Kılınç  (Davul) ve Kadir Kart (Elektro Gitar) müzisyen olarak aynı sahneyi paylaşıyor.

 

“GİT”

Söz: Coşkun Kazancı 

Müzik ve Aranje: Soner Uslu

Keyboard: Soner Uslu

Bass gitar: Erdal Eriş

Davul: Berkan Çivili

Gitar: İlter Kurcala

Perküsyon: Sergen Gügük

Klarnet: Oğulcan Uslu

Kayıt: İbrahim Esen

Mix/Mastering: Mehmethan Dişbudak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.